Detail

Detaljbilder. Mitt armband och min sko. Ser inte mycket ut för världen men det kommer att bli grymt. Bytar dock om först hos Erika. Ska även sminka mig där. Nu måste jag rusa!
Ta det lugnt ikväll kära läsare, gör ingenting som inte jag skulle gjort..
Fred ut

Kamerarensning

Bilder tagna med min samsung st550 av min kära mor i Dubai, förutom bilden på solnedgången som är tagen utav mig
Sitter för tillfället och lägger över gamla bilder som jag glömt bort totalt på min dator. Rensar den lilla kameran som aldrig används.Tänkte dock ändra på det ikväll. Orkar inte släpa runt på min stora kamera med objektiv och grejer. Ikväll ska jag ha kul trots min förkylning. Känns som om att jag har feber för tillfället också. Men den lär väl försvinna. Inget stoppar oss ikväll, inte ens bad romance - eller vad säger du Erika?
Vaknade vid åtta idag och somnade väl runt halv fyra inatt. Känns aningen jobbigt. Gick inte att somna på kvällen och inte heller somna om nu på morgonen. Jag får väl snart börja göra mig färdig. Ska utom Erika, säga gott nytt till min kusin och sedan vidare till Anton en sväng innan vi landar. Så nu väntar duschen och min plattång. Jag skriver senare, tänkte göra som Erika gjort med lite collage med bilder som visar vad jag har gjort under året. Måste dock leta på min gamla dator först då, det lär ta tid att få igång den. Men skam den som ger sig! Latero

Odd Olivia

Ofta den ena bilden blir större än den andra? ääähh..
Chillar stenhårt på mitt rum för tillfället i min nya tröja. Från odd molly, den är allt fin den. Ska snart iväg på lite middag. Jag är hundrig och lite sådär smått sjuk.. Måste vara frisk imorgon för att fira in det nya året. Jag har två ord åt er kära läsare - Svart och transparent. Kommer bli awesome. Allt är fixat, klirrat och klart. Nu ska jag bara glassa, softa och fortsätta chilla. Borta vid fem, hörs kanske ikväll. Ska hem tidigt har jag bestämt. Måste orka med morgondagen ju. Vad ska ni hitta på imorgon?

Princess

Foto: Jag
Modell: Erika Brice
Visst är hon vacker? Snyggare brutta får man leta efter! Dessa bilderna tog vi igår eller i förrgår om jag inte minns helt fel. jag blandar ihop dagarna märker jag..
Spenderade kvällen hos Erika med Anton. Vi bakade och deppade ungefär. Men sedan blev vi glada igen så kvällen fick ett lyckligt slut. Imorgon ska jag iväg och handla med min kära mamma och därför skulle jag nog behöva lite sömn för tillfället. Sömn har blivit en bristvara på senaste tiden. Ska åka redan kvart över nio så jag borde krypa ner nu. Dessutom känner jag hur förbaskat ont det börjar göra i min hals.
Hann inte blogga direkt innan jag åkte så jag gör det nu istället. Måste även tillägga att jag har världens finaste pojke, kärlek.
Nu ska jag starta desperate housewives och sedan nanna kudden. Vi hörs imorgon!

You raise me up.

Ett gott skratt förlänger livet

Foto: Erika
Redigerade av mig
Här ser ni tre bilder av mig. Första bilden ser bara allmänt blek och konstig ut. På andra bilden ser ni julklappen jag fick utav mitt finaste hjärta. Eller halva julklappen kanske man ska säga. Hur som helst kan man inte annat än älska det. På tredje bilden ser ni en allmänt glad version utav mig. Så det ska vara helt enkelt. Tvekade på om jag skulle lägga upp dessa bilderna eller inte men inget undgår er, kära läsare. För övrigt chillar jag mest. Hade Harry Potter maraton igår med Sebastian, Anton och Erika. Jag såg en film innan jag somnade. Nu ska jag tydligen bli straffad för att jag somnade först?! Bring it on säger jag bara..
Ska hoppa in i duschen nu och sedan göra mig i ordning för att sedan bege mig vidare till Erika. Kanske bakar lite, tittar på film, dansar, myser och lite sånt smått och gott som man bara gör på loven.
Nu får jag dessvärre röra på mig så att jag hinner med allt som ska göras. Bloggar innan jag lämnar huset vid sju, så kika in snart igen. Haudii

Likey

Foto: Jag
Vaknade upp hos min kära pojk imorse och begar mig hemåt. Duschade och gjorde vid mig innan jag åkte vidare till Ramlösa och träffade mina UF vänner. Hade en väldigt trevlig stund där. Sedan åkte jag tillbaka till Torp och nu sitter jag återigen hemma hos min pojke med Erika och Sebastian. Har ätit kebab och nu väntar Harry Potter maraton. Kommer bli en lång kväll känner jag. Trött som få redan. Känns inte som om att jag sov länge inatt trots att jag nog gjorde det. Mitt humör går upp och ner känner jag. Måste få en lång sovmorgon en dag och få lägga mig tidigt. Aja, nog babblat. Lateroo

Skratt

Hej och hå!
Efter att ha väntat på inställda tåg hela dagen sticker jag och Erika snart iväg för sista gången idag.
Jag vet någonting hon inte vet, väntar på att få se hennes min. Skrattar redan inombords..
Nej, nu har jag inte tid att sitta här.
Vi hörs sen, puss

Julafton

Foto: För det mesta jag förutom en bild som jag är med på, den tog min kära mor.
BILDBOMB från dagen D. Här får ni en inblick i hur min kväll såg ut. Startades med Kalle Anka och avslutades med julklappsleken.
Idag ska jag iväg till Erika, baka och mysa står på tapeten. Efter det beger vi oss till Lund och får loss där. Bio och shopping blir det. Jag har inte ens börjat gör vid mig och bussen går om tjugo minuter. Gotta gooo!

Bäst

Bilderna säger allt, du är fantastisk och det vet du + alla andra om nu.
Erika Evelina Brice, min bästa vän!

Toffs

Coola bruttor
Här sitter vi och chillar. Ska snart iväg till nova. Skulle egentligen varit där nu men har man den segaste familjen så har man. Bilder från julafton får ni så snart det finns tid.
Nu ska vi röra på oss, tjolahopp

Gårdagens

Såhär såg jag ut igår. Klänning samt bälte från MQ, halsbandet fick jag av pappa när vi var i Dubai. Lite tråkiga outfitbilder tagna i en spegel men bättre än så blir det inte. Ibland skulle jag vilja ha en stor vit vägg i mitt rum som man kunde använda som bakgrund men det turen har jag inte. Möbler överallt samt en svart vägg och vita garderobsdörrar ivägen. Detta får duga bra. Ni ser i alla fall vad jag har på mig och det är det som är huvudsaken? Vet att ni är sååå intresserade.. Aja, om någon ville veta får ni reda på det nu. Ni andra får något snyggt att titta på. Hoho, nej självförtroende fick jag inte av tomten det bara finns där. Innan jag blir allt för självgod är det väl bättre att jag hittar på något annat. Lateroo

winter

Foto: Jag
Här sitter jag framför min dator och fryser. Det är så förbaskat kallt på mitt rum. Funderar på om man ska krypa ner under täcket för en sekund eller två men nej.
Hade en väldigt trevlig julafton trots allt. Vi åt, tomten kom, paketer delades ut och julklappsspelet spelades. Eftersom att jag inte önskat mig något fick jag inte något speciellt heller. Pengar, pengar och återigen pengar. Världens tjockaste kuvert fick jag. Haha, guuud vad många hundralappar. Mammas kommentar: "det var slut på femhundra- och tusenlappar". Men fick en DH-box också, mascara, mysdress, halsband (finaste, puss och tack) och lite annat smått och gott. Fick även en videokamera som hela familjen ska använda. Men den ställdes in på mitt rum direkt så jag antar att det är jag som får lära mig hur den fungerar. Inte mig emot dock..
Världens skönaste tomte hade vi också. Han raggade på min mamma, halsade snapsar och jävlades med alla..
Alla blev väldigt trötta runt nio när julklapparna var öppnade. Lyckades ändå hålla ögonen öppna några timmar till. Frida och Danne var först med att kasta in handduken. Vi andra låg i soffan och tittade film innan mina päron bäddade och sedan var det bara till att krypa ner. Mysigt att fira en jul på landet för en gångs skull. Mitt ute bland snödrivorna. Farbror Henrik fick köra en traktor framför vår bil för att skotta undan snön när vi skulle komma igår för att vi inte skulle köra fast.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll kommer finaste sen ska vi till min farmor och käka. Är fortfarande ganska seg efter att ha sovit på golvet. Har precis shoppat lite, får se när det dimper ner i min brevlåda. Skriver mer sen och laddar upp bilder från igår. Hade ni en fin jul?

Merry Christmas

Foto: Jag
Med dessa bilderna vill jag önska er alla en riktigt god jul! På bilderna ser ni vår vackra julgran som jag upptäckte stod i huset igår. Det var pappa som köpte den, tog fel gran och fick betala det dyraste priset allt för att han inte orkade gå tillbaka fem meter in i en trädgård och byta. Men ja, bra blev det ju allt!
Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig fin inför eftermiddagen/kvällen. Först väntar fika hos mina kära kusiner på mammas sida sen vidare till kusinerna på pappas. Hoppas att ni alla får vad ni önskar och njuter av att spendera tid med nära och kära för det ska jag.
Vi hörs när vi hörs, kanske blir det redan ikväll? Som sagt, God Jul på er kära vänner!

Det vackraste jag vet

Foto: Jag, ännu en bild från Dubai som jag inte visat. Har fler och i brist på annat är det dessa bilderna som åker upp..
Haft en trevlig kväll tillsammans med mitt fina hjärta. Blir lycklig i hela kroppen av att bara kolla på honom. Bytte julklappar, åt, pratade och hade allmänt mysigt. Nu är jag faktiskt ganska pigg jämfört med vad jag brukar vara. Tänkte ändå snart placera huvudet på kudden och invänta John Blund. Det är julafton idag, helt galet att det redan gått ett år sedan sist. Well, får försöka göra julen riktigt bra i år. Får träffa finaste igen dagen efter, inte helt fel det heller. Har ni haft en trevlig kväll?

Bortglömt

Två bilder från Dubai som jag glömt bort att visa. De är tagna i Mall of Dubai som är det största köpcentret på jorden, där finns även världens största inomhusakvarium som man kan gå igenom. Ganska häftig känsla.
Idag har jag städat mitt rum lite. Har även legat i sängen och tittat på dh hela morgonen. Tänkte sätta igång en gammal julkalender sen eller en video från när vi var små. Brukar alltid se den kring julen, så himla mysigt att bara tänka sig tillbaka. I år firas julen hos mina kusiner på pappas sida. Senast vi firade jul tillsammans var nog när vi var fyra år eller liknande. Blir lite annorlunda med andra ord. Igår inhandlades alla julklappar med min bror. Han är faktiskt väldigt söt. Träffade hur många kända ansikten som helst på väla och jag fick höra att man kunde se att jag och Agge är syskon samt att jag är så gryyymt lik min pappa. Det är konstigt det där, brukar alltid få höra att jag är lik mamma till utseendet annars. Jag är nog en riktigt blandras av båda två. Underbara familj!
Tänkte baka också, men vet inte om jag hinner med det. Mormor och Morfar kommer ikväll och äter här. Finaste Anton kommer nog också, då var min kväll räddad. Ska duscha så att mina lockar kommer fram också. Han tjatar om att få se dem. Varför inte så här dagen innan jul? Min julklapp till honom. Haha, nej skämt och sido. Men gud vad svårt att det är hitta julklappar till en hel släkt på tal om ingenting.
Nej, långa inlägg verkar vara min grej? Hmm.. Får avrunda här. Skriver senare, puss

Ta mig tillbaka

Foto: Jag
Satt och kikade igenom min gamla blogg för en stund sedan. Vilken utveckling som sker hela tiden, den är enorm. Det är kul att ha allt sparat. I början bloggade jag om allt mellan himmel och jord men det var ingen annan än jag som förstod vad jag skrev. Sen gick jag över till att börja skriva om kläder, sedan mer vardagligt och nu till sist har jag landat i kategorin foto. Har laddat upp bilder redan från början. Kul att titta tillbaka på allting. Ser även en enorm skillnad på mig. Speciellt utseendet, för ett år sedan tränade jag mycket och gick ner ganska mycket i vikt. Jag hade även lite längre naglar då. Nu tränar jag aldrig och har inga naglar överhuvudtaget. Vill börja träna igen och gå tillbaka till en sundare livsstil. Nyårslöfte? Kan ni ge er på!
Tog en lång dusch efter att jag tittat igenom bloggen. Drömde mig tillbaka till Paris, vilka underbara minnen vi har därifrån. Humöret gick från deppad till faktiskt ganska glad. Bestämde mig för att bli gladare och vips!
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på tv. Vi hörs imorgon. Tänkte att jag skulle fotografera men det blir nog ändrade planer. Att jag alltid ska vara den som behöver komma upp med idéer. Man ska finnas där för andra när de mår dåligt och göra allt man kan men när man själv mår dåligt får man ingenting tillbaka. Livet är inte rättvist. Man lever i sin egen illa drömvärld där man "fantiserar" om vad som ska hända, om vad som muntrar upp en. Verkligheten stämmer inte alltid överrens med den bilden och då blir det bara mer fel.
Nej, nu ska jag inte dra ut på saker och ting mer än nödvändigt. Sov sött vänner, nu håller vi lov!

PS. För övrigt har jag världens bästa vän, puss DS.

I'm a dreamer

Foto: Frostiga bilder av mig
Jag drömmer.
Du drömmer.
Vi drömmer.
Ibland undrar jag om vi människor inte lever i en dröm som en dag kommer att ta slut. Vi kommer alla vakna upp och inse att vi inte är någonting. Alla vaknar vi någon gång och det är då vi försvinner. Men en dag kommer vi alla att vakna samtidigt och försvinna för gott. Tänk om det vi gör nu i den så kallade verkligheten inte händer på riktigt. Om man bara nyper sig tillräckligt hårt i armen kanske vi vaknar upp?
Jag överanalyserar allting, jag tänker för mycket och jag är en tidsoptimist. Det är så jag skulle vilja beskriva mig själv, realsjälvet. Idealsjälvet skulle nog helst av allt vilja tona ner allt en aning men det skulle kallas perfektion och någon sådan finns inte. Kongruensen är med andra ord inte på topp men den finns där. Det är den som ger mig mitt självförtroende.
Nu ska jag rycka upp mig. Vet inte vad som händer egentligen. Inte är man på väg neråt väl? Inte då! I'm the captain of my soul och liv då ungefär. Ska sluta pladdra. Får bara en sådan lust att skriva långa texter när jag läser andra långa texten. Jag vill inte vara sämre liksom. Men saken är den att jag är så grymt bra själv. Ja, faktiskt. Jag kan saker som ingen annan kan och det finns inte en annan människa som är som jag. Det är ganska mäktigt när man tänker på det. Men just det, så är det för alla - och där försvann magin. Nej, skillnaden är att det är inte alla som gör något åt det. Alla föds vi med samma förutsättningar sedan är det upp till oss själva vad vi vill göra med dem. Vi bär egentligen ett enormt ansvar redan när vi föds utan att vi vet om det. Instinkt samt mognad behövs för att man ska kunna ta vara på ansvaret för sitt eget liv. Alla har vi inte någon som kan göra det åt oss.
Nu vet ni hur jag beskriver mig själv. Hur beskriver då andra mig? Ja, det är självklart olika från person till person men ett ord jag hör upprepande flera gånger om är målmedveten. Som jag precis skrev, jag vet vad jag kan och jag är bra. Om jag själv vill och tror på det kommer jag att gå långt. Så det bestämmer jag mig för att göra. Sen är det upp till mig att sätta upp en ribba, ett personlig mål om vad som definierar ordet långt. Det handlar om drömmar, att drömma om framtiden och skapa nya möjligheter för sig själv. Idealsjälvet ändras med tiden och det gör även realsjälvet samt kongruensen. Mina drömmar bestämmer över hur långt jag kommer att gå. Gör som jag, dream big. Om man bara når halvvägs är man ändå en vinnare. Så länge man försöker.
Sluta aldrig drömma. Work hard, Be nice and dream big! Tackar rektorn vid skolan för dessa kloka ord. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Inspiration var ordet!
Jag drömmer.
Du drömmer.
Vi drömmer.
Jag, du och vi kan så sluta aldrig tro.

Långa nätter


Melissa
Horn strömmar ur högtalarna på min kära dator. Jag befinner mig som vanligt om kvällarna i min säng. Tittar på datorns batteritid, 27 % kvar. Dagen har handlat om batteritid faktiskt. Vår marknadsundersökning som vi gjorde grundades på hur pass bra batteritid man upplever en mobiltelefon i nuläget ha. Batteri handlar i sin tur om ork och kraft. Hur mycket orkar man innan man ramlar omkull? Hur mycket kraft har man sedan att återhämta sig med? Tänk att det en dag kommer vara så att batteriet inte längre fungerar. Den dagen faller man till marken utan kraft att ta sig upp igen. Ögonen blir tunga och hjärtat slutar slå. Vad gör man egentligen då? Dagen då allting kommer till ett slut. Jag vill inte ens tänka sådana tankar men ändå gör jag det? Vad är det som påverkar oss människor? Vad är det som gör att vi ena sekunden kan bestiga världens alla berg men i nästa kan vi inte ens sträcka oss efter fjärrkontrollen till tv:n själva? Så många frågor, så lite svar.
Tårarna trillar ner för mina kinder. Intalar mig själv att jag är lycklig, att jag är glad och det är sanningen. Jag är glad, jag mår bra och är lycklig men ibland orkar man inte. Ibland måste man få visa sig svag. Vindarna vänder snabbare än man kan ana. Det är så mycket som händer överallt för tillfället. Mitt självförtroende är på väg neråt än en gång. Det orkar jag bara inte med. Om jag inte tror, älskar och tar hand om mig själv - hur ska då andra kunna göra samma sak? Jag klarar inte av att stå ensam, och det gör jag inte heller. Jag är omgiven av folk som älskar mig men man tar det för givet allt för ofta. Det är vi alla. Skärpning! I mitt huvud snurrar en "att göra lista" som jag hela tiden hittar utvägar och försöker komma ifrån. Det finns för många "jag borde göra.." och jag vill få bort dom.
Hur sammanfattar man en text som denna? Jag är tankspridd och trött. Ett jullov sitter fint nu, men jag hade orkar med några veckor till. Samtidigt är jag ändå glad över att få sluta. Men nu infinner sig julstressen. Jag har inte ens börjat handla julklappar och det är julafton på fredag. Kan inte annat än irritera mig på mig själv.
Annars då? Jag har allt jag kan önska mig. En underbar skola att gå till, finaste och bästa vännerna samt den finaste pojken man kan önska. Får inte glömma min familj heller, underbar. Måste erkänna att jag längtar lite till morgondagen då ska faktiskt ska spendera tid med min bror. Bara han och jag. Det händer aldrig annars. Minns inte senast, vi blir alltid ovänner. Har bestämt mig för att bjuda honom på en fika imorgon, vet att han älskar Waynes kanelbullar så tänkte överraska honom med en sådan och favoritläsken cola. Kvällen får väl användas till att pusta ut och göra det man borde göra under sitt jullov, nämligen pusta ut och ladda om batteriet.
Avrundar inlägget med glädjas åt att fokusera på positiva saker. Morgondagen, ett fantastiskt lov och underbara vänner samt bästa killen. Batteriet sjönk till 20 % på denna korta stund. Det tyder på att jag inte är den enda som är trött. Vi ska vila huvudet på kudden både jag och datorn snarast.
Uppdatering av vad som snurrar i mitt huvud för tillfället kan vi kalla detta. Den som orkar läsa, grattis. För alla andra spelar det ingen roll. Hur mycket påverkar mina ord och tankar? Det beror på person till person. Vissa växer aldrig upp och lär sig lyssna. Glöm inte att det finns två sidor av ett mynt och skippa lögnerna. De leder ingen vart vill jag lova.
Over and Out / Olivia Wiklund

Sadface

Vad jag ser glad ut på bilden, det tackar jag mina uf-vänner för.
Värre nu, eller värre och värre. Jag är deppad. Huh, inte bra. Vet inte varför heller. Trodde inte att jag skulle vara deppad ikväll men så blev det. Ah, what to do?
Sitter bredvid Erika just nu, haft en trevlig eftermiddag med henne. Min fina bästa vän!
Spenderade även lite tid med UF gänget, vi gjorde marknadsundersäkningar och liknande. Härlig tisdag. Imorgon slutar jag skolan, spenderar eftermiddagen med min bror.
Skriver mer sen!

For you

Byter återigen design, kommer att se rörigt ut ett tag. Hoppas att ni har överseende med detta..

Headern är verkligen bara tillfällig, ska bytas ut när jag får tid. Men nu ska jag sova, hörs imorgon!

Något enkelt

Foto: Jag
Sitter bredvid fin. Han är ganska tråkig idag faktiskt, datornörd på högsta nivån! Så jag joinade honom och plockade fram min dator också. Så nu sitter vi och pratar med varandra på msn.
Jag är väldigt sugen på godis, vilken inte är så bra. Men jag ska stå emot, jag ska bli nyttig! Vägen till mitt nya liv ungefär, fast ändå inte..
Hehe, känns inte som om att det blir bättre än så här för tillfället. Haudiii

Nattinatti

Foto: Jag
Nu har det blivit dags för mig att säga godnatt, vi får se vad morgondagen erbjuder. Sov sött och dröm söta drömmar!

Happyface

Hej Anton! Killen som inte kan vara still..
Min pojk. Han är allt bra han! Och fin, väldigt fin. Snällare människa får man leta efter. Jag kan lova er att det är svårt att finna. Ärlig det är han också. Sen kan jag också berätta att han är bra på att vara glad och skratta, för det gör han nästan alltid åt mig. Dessutom brukar han alltid säga "jag skojade" bara för att man ska förstå att han skojade när man redan hade förstått det. Nu klöddade jag till allt märkte jag. Men jag ville mest säga hej.
Har umgåtts med denna underbara människa hela dagen. Varit på Ica och i Malmö för att kolla hockey en sväng. Det inte som jag hade hoppats men Anton var glad. Ja, för att han fick sitta bredvid mig då. Eller nej, mest för att Mif vann och inte Rögle. Men lite för att han fick sitta bredvid mig också. Nu ska jag snart nanna. Tänkte slänga upp ett inlägg till innan dess. Eftersom att jag inledde inlägget med Hej avslutar jag det med ett Hejdå!

Crazy dad

Foto: Jag
Är bara tvungen till att visa er dessa bilderna och berätta historien bakom dem. I torsdagskväll när jag och pappa kom hem snöade det rejält och hela vår uppfart var begravd under snötäcket. Pappa parkerade bilen hos grannen för att han skulle kunna skotta undan lite snö. Jag gick in och började packa upp lite påsar med julklappar som vi handlat. Då kommer pappa inspringandes och klagar över att det absolut inte går att skotta för hand. Då tar han bilen och kör iväg. När han sedan kommer hem igen kommer han körandes i en hjullastare.
"Jag orkade inte skotta för hand så jag hämtade denna istället" fick jag höra då. Jag trodde att jag skulle skratta ihjäl mig, vår uppfart är verkligen inte stor. Han fick köra in och backa ut. Haha! Men det var för kallt för att stå kvar ute så jag gick in i värmen igen. Andra gången pappa kommer in i huset skrattar han när han går förbi mitt rum. Märker att jag är där och backar tillbaka.
"Jag råkade köra in i postlådan så att den gick isönder" är den andra klockrena kommentaren jag får utav min far. Ja, han är allt underbar den där filuren. That's why I love him! Pappa lilla..

Ps. Döpte faktiskt mappen på datorn till Galen Pappa, förstår ni varför? Ds.

Belöning

Foto: Jag
För tillfället ligger jag nerbäddad i min säng med världens huvudvärk som inte vill gå över. Känns som om att jag får migrän snart.. Vilken trevlig lördagskväll, huh? Jag som hade de bästa planerna. Blir så irriterad på skånetrafiken och vädret dessutom. Åkte hem från min pojk vid två idag sen åt jag upp allt vi hade i kylen ungefär. Jag är alltid hungrig, galet. Sen tyckte mina föräldrar att det passade bra med en städning av mitt rum så sagt och gjort. Belönade mig själv med lite lussefika efteråt. Svartvinbärssaft + lussebulle = glad tjej, hej!

Hatar och älskar

Fråga mig inte om bilderna, så blir det ibland.
Sitter för tillfället bredvid näpen, eller min pojke som sagt? Han försöker ta mina rekord på min telefon, hatar när folk vinner över mig.. Inte för att han lyckas men, hehe..
Hade en jäkla trevlig kväll i onsdags. Riktigt lyckat faktiskt, hade min underbara Erika där också med mig. Alla andra brudar är också guld värda. Pappa hämtade mig och Erika i Helsingborg på kvällen och sen sov vi här. Drog upp Erika en timme tidigare på morgonen än vanligt, kan ju säga att det inte var så uppskattat. Men jag var pigg som tusan på morgonen. Det är värre nu..
Ska packa ihop lite saker nu och sedan ta bussen hem till finaste istället. Sover där inatt, sämre med bloggning. Ni får ha en awesome fredagskväll! Hugssss

Ödets väg

Vilken kväll gårdagen bjöd på! Verkligen inte helt fel, jag hade galet kul. Tack för allt mina underbara vänner.
Jag är så trött, så sjukligt trött idag att jag tänker sova nu. Skriver mer imorgon istället, godnatt!

Don't ask

Foto: Jag
Började skriva detta inlägg tidigare ikväll men längre än så hann jag inte. Skulle skriva klart det precis men då uppdaterades sidan och allt försvann. Typiskt.. Har haft en trevlig dag hur som helst. Eftermiddagen spenderades på skolstaden med en massa trevliga människor, man kan inte annat än älska tych.. Sen träffade jag näpen på kvällen, tack för att du gjorde mig glader.
Nu ligger jag som vanligt i min säng och ska snart sova. Taggar morgondagen hårt! Kommer att bli awesome, Erika ska med på paaarty. Jag är hyfsat nöjd! Aja, vi hörs imorgon förhoppningsvis. Dagen kommer att gå i ett.. Haaaduii

blue shoes

Glad tjej hej
Sitter och läser upp dikter för Therese i en datorsal. Asgarv är ett lämplig ord att sammanfatta läget. Så galet kul, vilken fantasi man har.. Spotify såhär på "lektionen" är inte heller helt fel. Gött att få sluta tidigare på fredag och inte göra något idag. Ska stanna kvar i stan efter skolan idag. Möter upp Erika sen och pratar lite. Sen ska jag hem till finaste. Härlig tisdag, hugs

Do you remember?

Foto: Jag på alla bilder i detta inlägg.
KOPIERING FÖRBJUDEN
Kommer ni ihåg den fotoboken jag gjorde i somras? Lovade att göra en film eller på något sätt visa upp vilka bilder som är med i den. Hur som helst blev det inte av men jag kom att tänka på det nu. Jag älskar att titta tillbaka på saker man gjort och bilder man tagit. Det väcks så många fina minnen till liv! Just dessa bilderna är mina personliga favoriter eller så tilltalar de mig på ett speciellt sätt. Bilderna nedan ligger mig absolut närmast om hjärtat. Finns inget bättre än mindre barn, det kallar jag äkta. Känslan i de bilderna går inte att jämföras med någon annan känsla. Har inte visat er de bilderna tidigare heller. Eller en av dem har ni kanske sett men inte resten. Har inte velat lägga upp dem på bloggen men nu så kände jag att det var dags att dela med sig av dem. Hur vackra som helst i alla fall. Tänk vad min lilla plutt till höger har växt sedan jag tog dessa bilderna..
Jag har så många fler bilder än dessa. Men jag är trött och klockan börjar bli mycket. Har mått relativt dåligt ikväll om man jämför med andra dagar. Klarar inte av att saker jag kämpat för att bli av med kommer tillbaka sakta men säkert. Ahh, orkar inte gå igenom allt en gång till. Det är personligt det där. Inte många som vet vad jag pratar om. Tack Erika för att du är världens bästa vän, jag vet att du bryr dig innerst inne. Och finaste, du är också galet bra!
Nej, vad sägs om att avrunda där? Ska sitta kvar på skolan imorgon. Slutar halv två och ska stanna i stan till halv sex. Wohooo... Men vad gör man inte för vännerna? Nu ska jag krypa ner under täcket med min tand som värker. Ska se till att må bättre imorgon faktiskt. Sov gott alla sötnosar, njut av bilderna. Från mig till er alla.
Favoritbilderna, vill inte se någon kopiering. Stolt fotograf, hoho..

För tro ger hopp och jag tror på er

Kärlek på mina brudar
Ibland har man inte mycket annat för sig i skolan. Ingen samhällslektion idag så egentligen kunde jag haft sovmorgon till tio i elva idag.. Men jag hade en mysig morgon ändå med lucia, lussebullar och julmust på skolan.
Nu ska jag däremot hoppa in i duschen. Återkommer snart

Julstjärna

Foto: Jag
Dåliga bilder var det här. Laddar upp dem i brist på annat. Svårt att fotografera i dagsljus då det nästan alltid är mörkt när jag kommer hem från skolan. Idag har jag en myseftermiddag. Ligger själv hemma i min säng och tittar på desperate housewives och bara njuter av ensamheten. Har inte så väldigt mycket att skriva. Återkommer senare med några bilder från skolan samt några utav mina favoritbilder som jag lovat att visa er.
Lateroo


Dagen i bilder

Hade jag fått välja, hade jag sovit längre imorse.
1. Efter en mindre god brunch (lagad av pappa - du var duktig som försökte..) begav jag mig ner till min kära farmor. Där började vi dagen med lite soffhäng.
2. Skulle baka pepparkakshus tillsammans var tanken. Farmor satte ihop huset och jag började dekorera.
3. Väldigt vackert om jag får säga det själv..
4. Snö på taket? Go idé, ännu vackrare hus nu..
5. Bakade pepparkakor samtidigt. Var ju tvungen att göra någon som kan bo i huset. För att markera vem som är vem använde jag godis. Jag vet redan om att jag är smart, ni behöver inte säga det.
6. Färdigt resultat! Var dock mörkt ute då så bilden blev inte lika bra.
Sen kom näpnast till mig. Hämtade hem huset till mitt riktiga hus då. Spenderade kvällen på mitt rum, tittade dh. Vi hann även med att käka kötbullar. Blir antagligen hockey nästa helg och jag är gladGladGLAD!
Vad har ni gjort i helgen?

Storm

Foto: Jag
Gillar att skärpan inte alls är bra på denna bilden, det ger bilden liv på något sätt. Hm, återigen är jag trött. Ligger och funderar över mitt liv. Jag är kär, galet förälskad. Känns bara sådär underbart. Något som dock känns sådär är att sakna de man älskar och tycker om. (Erika - känn dig träffad om att jag saknar dig).
Nu när jag lyssnar på låten Storm kommer jag att tänka på gårkvällen som faktiskt var ganska mysig trots allt. Hade inte förväntat mig det kanske, men det var toppen. Matilda och Maja är ju bara sådär galet söta båda två.
Idag har jag bakat pepparkakor. Ni får snart se bilder! Hugs

Night

Trött tjej såhär sent på kvällen
Haft en trevlig kväll hos Österrikevänner. Kom hem hyfsat tidigt, somnade i soffan hos Matilda men sen kröp jag ner i hennes säng. Hehe, busig som man är..
Har legat med datorn i knäet i sängen en bra stund nu. Kände mig hungrig så jag passade på att plocka fram en påse chips. Mindre bra. Dom smakade inte bra, kanske gamla? Har förvarat dem i garderoben så jag förstår inte varför. Haha, nej det är inte bra att vara uppe såhär sent.. Vi hörs till morgonen istället. Puss

Ingen bild

Hallå kära blogg.
Jag befinner mig för tillfället hos ett par söta människor som jag var i Österrike med i början av 2010. Gårdagen spenderades i Landskrona med Jenny och Alisa för att sedan titta på Erikas dansföreställning. Grymt roligt måste jag medge, trodde att jag skulle trilla av stolen av skratt i vissa fall. Erika var hur som helst hur duktig som helst! Antagligen första och sista gången jag ser henne dansa. Efter dansen åkta jag hem till näpen, träffade folk och tittade på film innan han började träna mitt i natten haha. Somnade hyfsat sent enligt mig och sen vaknade vi vid åtta. Galet. Jag låg och pratade om piroger med glitter på, ja.. jag vet inte varför.. Somnade om och gick upp senare. Lagade mat (jag tittade på) och sen skulle jag bege mig hemåt. Trevliga dagar hur som helst. Fast nu saknar jag både min kudde och mitt täcke, hihi. Kodnamn eller vad?
Sitter vid Majas dator nu som hon så snällt lånade ut. Därav blir det ingen bild, hoppas att ni överlever? Matilda och August bråkar om hans telefon, ska gå och lösa det nu.. Heja Matilda!
Puss

black and white

Befinner mig som vanligt i skolan. Dagen kommer att bli grym, vi hörs när vi hörs. Tjaaaoo

Onödiga tankar

Höstbild by moi
Jag saknar.
Lyssnar på musik, är själv hemma och det är mörkt ute. Det är då mina tankar skrämmer mig. Det var längesedan jag faktiskt inte hade någonting att hitta på. Gjorde sista provet för terminen igår och hade enstaka två lektioner idag. Slutade tidigare än alla andra. Tog en fika med Amanda och Josephine innan jag tog tåget hem. Blev en toast med kyckling och fetaost, förmodligen bättre än ost soppan i skolan..
Men det är faktiskt ganska jobbigt att vara själv hemma ibland. Pratglad som jag är vill jag gärna ha någon att prata med. Telefonen har jag placerat någonstans och TV:n står på ljudlös. Funderar över mitt liv som vanligt. Vad som är bra och vad som är mindre bra. Vad jag vill och vad jag inte vill. Spotify är igång samtidigt. Mina nyaste låtar påminner mig alla om dig. Helt galet. Jag vill bara le precis hela tiden. Tänk hur mycket en människa kan påverka oss. Det är jobbigt att sakna någon men samtidigt helt underbart. Att få veta att man träffas snart igen. Klart att tiden släpar sig fram vid tanken men samtidigt - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Vet faktiskt inte riktigt vart jag vill komma med det jag skriver. Allt jag vet är att jag känner mig som en berg och dalbana idag. Upp och ner hela tiden. Hm, trött på mig själv var det. Jag blir förvirrad och alldeles för full av tankar utav ensamhet.
Vill ni veta en sak till som inte har någonting med texten att göra? Vi är skvallerkåta hela högen. Allihopa är vi det. Haha, varför ska vi alltid fråga trots att vi egentligen, troligtvis redan vet och sedan sprida allting vidare? Varför bryr sig alla när någonting händer men sedan skiter man i det. Jag skrattar åt det. Vi är faktiskt bra roliga vi människor. Nu ska jag återgå till mitt soffhäng i ensamheten. Ni kan ju alltid slänga iväg en kommentar eller något. Sen kan ni lägga till min blogg på bloglovin och säga till om ni vill ha en frågestund eller något annat roligt på tal om skvaller. Fick ändå till en rätt bra avslutning där?
Skvallerkåta är vi allihopa, allihopa, allihopa.. Jisses...

What's my name?

Foto: Jag
Har trixat med en ny bloggdesign sedan jag kom hem vid kvart över ett idag. Är inte klar än, det blir inte som jag vill. Bilderna är för stora, ska försöka lösa detta på något sätt. Ni får ursäkta "röran" så att säga, om ni inte ser hur det ser ut kan ni trycka på F5 och uppdatera sidan. Observera att det inte är klart än!
Hade två lektioner i skolan idag. Känns aningen onödigt att man gick dit. Imorgon blir det en lååång dag men den kommer att bli grym. Ikväll ska jag ner till min kära farmor och prata. Det var så längesedan jag var där, vet att hon har gjort om hemma så. Hon är genom söt, hela hon! Vad jag ska göra imorgon får ni veta senare. Nu ska jag fortsätta fixa och trixa. Haft en bra dag?

Jag överlevde loppet

Tänkte börja med att säga att jag faktiskt inte är död.. Jag överlevde ProCivitas loppet, sprang fel så att vi kom upp i ungefär 1 min på under en timme. Faktiskt ganska nöjd, har inte tränat på över ett år nästan så. Det var detta min tisdag bestod av. Efter loppet blev det en halvtimmes lektion - vidare hem - äta/plocka/göra vid sig/packa väskor på 15 minuter - tillbaka till skolan med tåg. På kvällen var det dags för julmys med min kära klass. Hade faktiskt trevligare än väntat.
Idag har jag skrivit prov på 30 minuter, suttit i möte, haft idrott, lyssnat på en föreläsning av Björn Ranelid, kommit fram till UF-idéer, fikat med Jacky och träffat finaste. Dagen har gått i ett och jag är mer än trött just nu. Har ont i hela kroppen, träningsvärk + trötthet = mindre bra kombination..
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Jag bloggar alltid här har jag kommit fram. Ber om ursäkt för ett inlägg utan bild, tråkigt I know men sånt är livet. Imorgon slutar jag tidigt, ska försöka ta några nya bilder då? Vi får se hur dagen blir. Hörs imorgon med andra ord. Sov gott!

It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing


Angel

Fotade med Erikas kamera därav den kassa kvaliten, haha.. Känner killerblickarna från dig Erika!
Jag som har fotograferat henne och hon mig, rätt givet men ändå.
Har haft en riktigt kick ass dag! Började med fin sång i vår aula utav sisådär 100 elever. Sedan rullade dagen på. Skolan var slut innan man hann blinka. Mötte upp Erika och tog en födelsedagsfika. Kikade runt i affärer innan vi tog tåget hem. Då mötte vi upp täcket och sen bar det av hem till moi. Följde Erika till bussen efter en och en halv timme för att hon skulle iväg och dansa. Gick tillbaka hem med näpen och "pluggade".. Aja, får väl försöka snabbplugga imorgon.
Tänkte även passa på och tacka för alla fina gratulationer jag fått idag. Det värmer!
Nu ska jag lägga huvudet till rätta på kudden och invänta John Blund. Imorgon måste jag vara på topp då det är dags för ProCivitas loppet.. Ajajaj säger jag bara. Men med rätt inställning går allt!
Hoppas att er dag varit lika fin som min!

GZ


VI GRATULERAR, VI GRATULERAR, JA VI GRATULERAR OLIVIA IDAG
Grattis till mig med andra ord!
Vaknade runt sju imorse, låg och väntade på mina föräldrar samt min bror som aldrig kom. Skulle precis gå upp när jag hörde skönsång utanför dörren. Nu sitter jag i skolan på en samhällsföreläsning..
Efter skolan blir det MeXo med Erika och sedan ska jag plugga psykologi med näpnast. Kommer bli en gryym dag, puss

Galen i dig

Foto: Jag
Tog lite nya självporträtt idag i väntan på min pappa och bror. Har spenderat dagen på Väla med halva familjen, fick ett par jeans av min far. Förlåt Erika, men jag är riktig wannabe dig denna helgen känner jag. Vänta tills du får se min byxor.. Tog även en sväng inom Ikea samt elgiganten. Köpte stearinljus och tittade på kameror och datorer. Imorgon, eller om 25 minuter ungefär fyller jag år. Får se vad dagen imorgon bjuder på. Har haft en underbar söndag hur som helst, världens bästa slut fick den.
Helt galen, galen i dig.
I ditt himmelska leende, i ditt skratt.
Helt galen, galen i dig.
Nu ligger jag som vanligt i sängen med datorn i mitt knä. Ska snart stänga ner hade jag tänkt mig. Taggar morgondagen. Hörs imorgon lovepiieees

Gubben i lådan

Bilder från en mysig tjejkväll
Här har ni resten av bilderna från i fredags. Jag har fler, men inte som jag hade tänkt ladda upp. Vad gjorde vi då? Jo, vi åt som sagt, pratade, skrattade och rullade runt på golvet. Sen fick vi även reda på betyg så vi satt allihopa och skrek. MVG har vi allihopa, allihopa, allihopa..
Blev ett sämre avslut för vissa flickor då det sista tåget var inställt men allt löste sig till slut som tur är.
Nu sitter jag och väntar på att denna dagen ska dra igång. Imorgon är det min dag, då gäller det!
Hade tänkt äta frukost nu, skriver mer sen. Haft en bra helg?

Släktkalas

Foto: Jag, Frida och mamma
Släktkalas var det för hela slanten. Jag var övertrött och ville bara sova. Alla har nu åkt hem och jag ligger i min säng. Ikväll låter jag bilderna tala för sig själva så att säga. Är för trött för att skriva något mer.
Nu är det söndag, på det igen!

Dreaming

Photo booth
Sitter här i väntans tider och lyssnar på musik. Släkten är på ingång, kalas för mig och min lillebror idag står på schemat. Härlig lördag, eller inte.. Jag är inte så sugen på släktkalas ikväll, vill ut och hitta på något. Vill dansa runt mitt i stan och må allmänt kalas bra. Men så är inte fallet ikväll, det får förbli en dröm.
Blev inspirerad av Erikas lockiga hår igår så jag provade att göra samma sak idag. Gjort med plattången, det var ganska lätt men det blev sådär. Det får man nog vänta sig första gången. Nu ber mamma mig städa, får väl ställa upp för henne. Hon lagade mat både igår och idag så. Ha en grym lördag, lateroo

You're the greatest

Jenny som tagit bilderna med min kamera
Tjejkväll stod på schemat igår. Mina favoritbrudar som var här för lite mys och födelsedagsfirande av mig.
Vi åt, åt och åt för att sedan titta betyg, bli jätte glada och hoppa runt i hela huset. Henrietta och jag hamnade på golvet heeela tiden. Fråga mig inte varför.. Kvällen avslutades med en massa frågor och singstar för hela slanten. Sen skulle bruttorna hem och tåget inställt. Slutade med att Johannas mamma fick bli räddaren i nöden. Aja, allting löste sig till slut. Tack för att presenter och tack för att ni kom brudar. Ni är underbara hela högen! Big love


Måste visa denna bilden också, ändå läskigt att vi fick bilder där vi ser exakt likadana ut haha
Min fina bästa vän!

Early in the morning

Foto: Jag
Söta Nathalie
Vilken morgon jag har haft.. Började med att jag vaknade halv sju imorse och undrade varför. Försökte somna om och det lyckades jag med. När jag sedan vaknade igen kvart över sju gick jag inte upp förrän vid åtta. Skruvade upp volymen på högsta och dansade runder i mitt rum. Då ringer Josephine mig och berättar att vi hade föreläsning kvart över nio och jag kan vara i hbg tidigast halv tio. Första tanke: Shit..
Skyndade mig som tusan och började platta håret. Tittar ut genom mitt fönster en sekund och ser orangea sirener. Jag blir grymt rädd och inbillar mig själv att jag ska bli skjuten. Så jag kastar mig på sängen och skriker innan jag inser "Vad tusan gör jag?!?!?!" Det visade sig vara en snöplog som körde förbi utanför. Oj, hehe..
När jag är på väg ner mot bussen ringer Josse åter igen och säger att föreläsningen är inställd. Snacka om tur, dock var tåget försenat och jag frös. Det var nog ödet egentligen att jag vaknade halv sju, precis som om att det ville att jag skulle på föreläsningen. Men tur var odet.
Nu har jag företagsekonomi, ska återgå till lektionen. Slutar dock nu. Nästa samhällskunskap, pussar

Min torsdag

Vilken dag..
Tågkaos är allt jag har att säga. Att mitt horoskop stämde in på denna dagen är inte mer än rätt.

"Torsdagen kan möjligen bli sportig men allt annat har en förmåga att bli uppskjutet och försenat."

Mina tåg har varit inställda idag och jag har istället fått vänta hur länge som helst på extra insatta bussar. Var tvungen att ta mig upp till Helsingborg en andra gång idag för att gå på teater. Nu är jag helt slut med andra ord. Ska krypa ner under täcket och sluta ögonen. Jag skriver mer när jag sitter i skolan imorgon.
Sov gott på alla er därute i världen..

We don't know what tomorrow brings

Pappa eller mamma som tagit bilden på mig, inte världens bästa men gillar bakgrunden
Jag funderar och filosoferar. Vissa kvällar släpper jag allt annat och drömmer mig bort för en minut. Vad vill jag göra i framtiden? Vad vill jag göra nu? Är jag nöjd med det jag gör, den jag är och det jag åstadkommer?
Blir alltid aningen deprimerad och lite ledsen när jag tänker sådana här tankar. Det är jobbigt på något sätt..
Jag är glad, lycklig och allt det där så det handlar inte om att jag, personligen blir deprimerad. Det handlar om att vissa saker man drömmer om ligger så pass långt fram i tiden att det kommer ta lång tid innan det slår in, om det någon gång slår in. Jag vill vara bra, jag vill finnas där för andra och få andra att må bra. Jag vill inspirera andra, jag vill föreviga ögonblick och sprida glädje. Låter så fel, men så är fallet.
Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra i livet. Känns som om att jag går fel linje, jag vill vara fri. Vill upptäcka världen, vill se saker och vill fylla på med nya upplevelser. Vill resa jorden runt med en kamera i min hand med dem som betyder mest. Vill bosätta mig på en ö i Asien med klart, blått vatten runt omkring mig. Vill vakna upp i ett hus med vita gardiner som flyger sådär fint i vinden och känna mig fri. Vill inte vara i Hbg, läsa ekonomi och stressa. Det är inte det jag vill göra i mitt liv. Äh, har insett att livet är för kort för bekymmer och tråkiga saker..

Skrev detta innan ikväll till en mycket fin, speciell person. Och ja, det är skönt att få skriva av sig ibland.
Anledningen till att mina tankar började snurra runder är låten Wild Horses med Natasha Bedingfield.
Det är så sant, allt hon sjunger. Låten är så fin, så fiiiin. Helt galet. Sedan kompletterar Jason Derulos låt What if väldigt bra också.
"I wanna break free
All I want is the wind in my hair
To face the fear, but not feel scared
Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind, I'll run free too
Wish I could recklessly love like I'm longing to
I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses"

"We can't tell The future no"

Over and out.

Life is like a roller coaster ride

Foto: Jag
Dock gammal bild, från sommaren 09.
Sitter i skolan och väntar på att dagen ska börja. Aningen jobbig dag känner jag. Har inte full koll på vad som komma skall på provet. Idrottsteori borde försvinna.
Jag är grymt hungrig, magen kurrar. Måste ner till 7-eleven snarast och handla något. Men det är så grymt kallt ute att man inte vill gå ut. Ligger nog på runt - 10 grader just nu. Det lär bli varmare under dagen men ändå..
Nu ska jag försöka plugga lite. Fast lär inte bli så mycket av det då det sitter tre pojkar och spelar musik här bredvid. Laterooo

RSS 2.0