Love

Foto: Jag
Jag har ägnat kvällen åt plugg. Ville träna men jag hann inte med det också. var tvungen att äta också. Man behöver mat, det har jag konstaterat..
Skola som vanligt imorgon. Ska upp kvart i sex eller något. Jobbigt värre..
Ska hoppa in i duschen nu, Kramkalas!

Underbara kväll

Såhär har jag sett ut ikväll - och idag för den delen.
Kofta & Blus - HD, Sjal - lindex, jeans - levis, Boots - Nilsons. 
Spenderade kvällen med Erika. Vi fick massa regn på oss men även njuta av en vacker regnbåge. Har er kväll varit lika fin som min? NU måste jag stänga datorn. Kram!
Foto: Jag
Underbara regnbåge!

Tiger

Foto: Jag
En söt och busig liten Melvin. Rättare sagt Rasmus lillebror. Han satt inte still direkt, utan man fick kämpa för att få en osuddig bild men det gick! Det var ju dock roligare att leka tiger och klättra i träd, men det kan faktiskt också bli rätt sött på bilder.
Kanske tar och tränar ett pass med lilla söta Alice sen ikväll, ska bara hinna äta först.. Min kära pappa fyller ju år idag. Men med en god vilja går allt så det ska nog lösa sig. Fast äta bör man annars dör man. Vilket dilemma jag står inför här nu.. Kram!

Färger i en vind

Foto: Jag
Mitt fina hjärta. Jag är kär, förälskad i dig.
Dessa bilderna är från helgen när vi var vid klåveröd. Vad tycks? Favoriten ser ni högst upp till vänster.
Ikväll ska jag antigen träffa min Erika eller träna. Min Rasmus ska spela match. Fotboll är så grymt överskattat, sjukt onödigt måste jag säga. Hur kan dom lägga en match på en måndag när man saknar någon? Jag förstår mig inte på fotboll, förstår mig inte på vad som är grejen riktigt. Aja, det löser sig nog ska ni se. Jag kommer att komma fram till något tillslut. Måste funderar riktigt mycket först.
Nej, nu skriver jag bara för skrivandets skull. Kommer upp fler bilder snart! Haft en bra dag snyggisar?

Sorry dudes

Foto: Jag
Förlåt mig för dålig uppdatering men jag har spenderat helgen hos Rasmus. Vi tog en runda i skogen, målade målarböcker med hans lillebror, bakade kladdkaka, lagade mat, tittade på Harry Potter och tog det lugnt. Men mer om det senare. Nu ska jag redigera bilder, Love it!

Annars då?

En annan saknad vän, Ellen
Fredagsmys! Pappa är rätt söt som börjar sjunga i fredagsmys-låten i telefonen när han ringer till mig och jag svarar. Jag sjunger självklart med och folk börjar vända sig om eftersom att jag har en sådan underbart vacker sångröst ja..
Vi fick sluta tidigare idag vilket resulterade i lunch på donken vilket inte var jätte gott och sedan en shoppingrunda på det. Underbara Elin mötte jag upp, sen tog jag tåget ner till Lund vid fyra. Vinkade hejdå till en söt lillebror som spenderar helgen i Småland. Pappa och jag rullade vidare till MediaMarkt. Tittade på objektiv och andra fotosaker. GEEEE MIIIIIG ungefär..
Hemfärd stod sedan på schemat och då väntade mat. Bara mamma, pappa och jag hemma för tillfället. Snart kommer nog även femte hjulet hit, min Rasmus. Haha, snålt att kalla honom hjul kanske. Äh, har överlever nog.
Nu är det helg och jag ska ta det lugnt, får se vad vi hittar på. Har ni haft en bra vecka?

Till Erika

Foto: Jag
Erika Evelina Brice.
Gud vilken människa detta är alltså! Helt orolig är hon för er som inte vet. Vet ni varför?
Hon står ut med att jag pratar waaaaaay too much.
Att jag är världens största fotonörd, precis som hon.
Att jag gillar att äta glass i Kg.
Att jag gillar att äta på Mezo för ofta.
Att jag är allmänt knasig.
Ja, därför är hon otrolig. Otroligt bra, otroligt, duktig och en otrolig bra vän.
Nu går hon på Tych (har lärt mig att det förkortas så? hehe, är man bäst så..). Hon går alltså inte med mig, jag saknar henne över mycket! Hon vet väääldigt mycket om mig. Mer än de flesta för tillfället. Hon är grym, kan alltid prata med henne om det är något. Hoppas att hon vet att jag finns för henne också.
Nu vet jag inte om du läser detta Erika, men om du gör det. - Jag saknar dig, glöm inte bort mig nu! Du är bäst!

nightyy


Jätte gullig bild, I know.
Hälsomagasintet, duschen, platta håret och nu ska jag nanna.
Imorgon är en helt ny dag, vet dock inte när jag börjar. Hmmm.
Allt löser väl sig. Ciaaao

Puss

Mysigt ny tröja
Skolan är slut för idag. Skööönt. Måste säga att jag trivs sådär. Saknar mina vänner, jag som egentligen pratar övermycket. Ska ge det lite tid iaf. Nu ska jag pussa sönder Rasmus. Kramkalas

Skolstart

Foto: Jag
Skolan är igång. Känns sådär faktiskt. Saknar det gamla vanliga. Känns konstigt att inte ha någon som man känner sedan tidigare. Men sånt är väl livet antar jag. Dock inte alls pepp på att gå i skolan..
Uppdateringen lär väl lida antar jag. Ska börja träna nu igen också så.
Vi hörs när vi hörs, ha det awesome!

Don't bring flowers after I'm dead

Foto: Jag
Jag sitter här i min ensamhet och väntar på att något ska hända. Eller nej, så är det inte riktigt. Rasmus spelar fotboll och skulle ringa när han kommer hem. Så jag sitter här och väntar på ett samtal..
Måste faktiskt erkänna att jag är lite fotosugen nu. Hoppas att det är fint väder i eftermiddag så blir det kanske några bilder? Hmm.
Imorgon börjar skolan igen, det suger. Ny skola, nya vänner. Får tänka positivt helt enkelt, det kommer säkert bli toppen! Fast jag orkar inte plugga, vet inte vad som har hänt. Jag orkar bara inte..
Talk to you laterooo

Min dag

1. Malmö
2. IKEA-lampa mitt i stan (I'm lovin it, badabapappa)
3. Mamma gillade bilden, kände oss som turister i malmö där man varit fem hundra gånger tidigare.
4. Mamma köpte kaffe.
Bilder från dagen i Malmö. Tog även en sväng in om Landskrona innan hemfärd för att fixa bilder till id-kort. Herrejisses säger jag bara! Fulare får man helt enkelt leta efter, hoho.. Vi gick in på Japan photo i malmö och skulle ta bilderna egentligen men stackars lilla pojk kunde ju inte fotografera, haha! Jag fick röda ögon på bilden och så sa han att dom kanske skulle godkänna det? Så kan vi inte ha det, så vi åkte vidare. I Landskrona trillade vi in fem minuter innan de skulle stänga. Nu är det fixat iaf!
På kvällen har jag varit hos min Rasmus. Han är dock också sjuk, hoppas verkligen inte han smittar mig för då får han smaka på andra puckar... Nejdå, hihi. Hoppas att er dag varit lika fin som min?!

Todays

Dagens outfit!
Blus - Gina Tricot, Sjal - Wera Stockholm, Shorts - Zara, Skor - Convers, Armband - Thomas Sabo samt Spanien

Give me more

Här fortsätter vi på drömmar om att bli sponsrade..
Idag har jag haft en heldag tillsammans med min mor i Malmö, riktigt trevligt! Fick med mig en del godingar hem faktiskt. Bland annat tre stycken vitamin well. Jag är inne på den sista nu, ge mig mer!
Nu ska jag städa och ladda in bilder på datorn. Kommer upp på bloggen senare, kramkalas

true

"Varje dag är fylld av nya ögonblick"

Snabbfika

Tog en tur till Lund idag med mina kära vän Elin. Det var ett tag sedan vi sågs så det vara bara trevligt. Jag är dock fortfarande sjuk men jag trotsade bacillerna.. Syftet var egentligen att ta en snabbfika men vi tog en tur i affärerna också. Inne på Åhlens provade Elin hattar. Jag tycker att hon var väldigt stilig faktiskt. Fast det är väl sant att en skönhet klär i allt? he he he..
Vi stötte på en annan gammal kär vän Ellen, inne på Olivia&Oliver. (Gillar namnet på affären, varför är jag inte i Lund oftare..?) I hopp om att bli sponsrade av Vitamin Well tog vi denna bild. Åh åh åh, jag är kär i dessa drycker! Tänk om man hade haft ett par tre kylskåp? Inte helt fel!
När vi var klara med shoppingen (två timmar senare, hehe) tog vi vår "snabbfika" på Espresso house. Den blev inte så snabb men jag har haft en grymt trevlig dag. Under tiden vi fikade stötte vi även på Saga som hade mött upp Ellen. Växlade några ord innan de vandrade vidare.
När vi fikat klart vandrade även vi vidare och Elin modellade för mig, gillar mannen i bakgrunden mycket..
Insåg precis hur tråkig jag ser ut på denna bilden, men såhär såg alltså jag ut idag!
stationen stötte vi på några pojkar som nyss slutat skolan. De lånade min kamera i väntan på tåget. Vi var dock inte lika roade över att vara med på bild.
Nej, nu väntar mat. Tjolahopp! Kan visa vad jag köpte senare..

Kväll

Foto: Jag
Underbar kvällssol idag. Tyvärr är jag fortfarande sjuk, snuvar som bara den. Måste bli frisk till helgen annars är det ute med mig (nästan..). Har inte något annat att skriva direkt. Imorgon ska jag hem till min pojk, han är saknad! Hoppas att ni alla får en trevlig kväll.

ska vi

Heeeeeeeej bloggen!
Jag är sjuk
Jag är trött
Jag borde bädda min säng
Jag borde städa
Jag känner för att titta på tv
Jag har inte gjort någonting idag
Jag håller på att läsa en bok
Jag saknar mina fina vänner
Jag lyssnar på ska vi byta grejjor på youtube, med andra ord - sök
Nu vet ni lite mer om läget. Ska dock inte tråka ut er mer. Men det jag ville få sagt mest är att jag är sjuk, min förkylning går aldrig över och jag hade tänkt börja träna idag. Det är kanske ett tecken på att jag inte borde göra det? Tåls att tänka på, gotta go

Drömstället

Foto: Jag
Jag har hittat drömfotostället (nästan iallafall) i Kivik. Tänk om man hade haft en reflexskärm med sig där och en modell, aaah magi säger jag bara. Jag är så grymt sugen på att fota någon. Men här hemma sitter jag med huvudvärk och världens förkylning. Har varit hos frisören innan idag, ungefär det enda jag hunnit med. Slank även in på Bokia och köpte på mig blondinbellas bok Egoboost, det behövs!
Nej nu ska jag krypa ner i soffan, kramkalas!

Choklad

Foto: jag
Bilder på mina mumsiga bakverk. Nu fick vi precis gäster och förövrigt har jag inte så mycket att skriva för tllfället. Återkommer förhoppningsvis med mer bildmaterial att bjuda på ikväll. Ciaaao

Hej och iväg

Pannkakor hos mormor väntar. Har än så länge bara ätit det vi bakade igår, nämligen muffins och mellanmålsbullar. Gott! Men nu stressar Rasmus ihjäl mig, lateroooo

Bullkalas

Mums!
Jag bjöd hem till bullkalas innan idag. Erika och Rasmus kom hit. Jordgubbssaft, kanelbullar och kladdkakemuffins dukade jag fram. Allt gick åt, antar att det var gott?
Nu har jag och hjärtat precis bakat ännu mer gott så att jag kan bjuda in till fler bullkalas. Har ni haft en bra dag?

no internet

Foto: Jag
Mitt internet har legat nere för dagen. Nu landade Erika här precis. Skriver mer sen!

Beach

Foto: Jag
Nu stänger jag datorn för ikväll. Mår inte super, ska försöka krya på mig till imorgon.
Ha en trevlig kväll!

Gott

Såhär ser jag ut just nu!
Igår när vi var i Kivick hamnade vi på musteriet. Med mig hem fick jag ett par cider, äppel och päron. Mums!
I bakgrunden står HippHipp på. Pappa kopplade in vår gamla VHS till min tv så jag antar att det kommer bli ett par gamla godingar som spelas ett tag framöver.
Och så avslutar vi med två bilder från musteriets affär..

Om jag hade en ko

Foto: Jag
Visst är kor helt underbart söta? Korna som vi stötte på igår fick vandra fritt bland ales stenar. Fast de låg mest i gräset och smaskade på blommor och gräs. Det såg så skönt ut. Tänk att få vara en ko, helt utan måsten. Bara ta dagen som den kommer, ingen stress. Få ligga och äta hela dagarna, inte bry sig om vilka kläder man ska ta på sig och bara titta på folk som går förbi. Kor är lyxlirare... Men om man tänker efter en extra gång är det rätt tråkigt att vara ko när det regnar?
Jag frågade mamma många gånger igår om jag inte kunde få en ko.
- Men snääääääälla mamma, bara en liiiten ko. Vi kan ha den i trädgården och så kan vi äta närproducerade produkter och hämta mjöl när vi vill? Sen behöver inte pappa klippa gräset heller?
Svaret blev nej. Fast det var rätt väntat, eller? Tror att jag får öva lite på att säga snäääälla...
Fast jag var ganska rädd för att kon skulle resa sig och gå till attack mot mig när jag fotograferade den. Pappa sa att den inte skulle göra det. Mamma utbrister istället:
- Titta kon i bakgrunden, zooma in på den.
Och jag antar att ni själva kan se vad den är på väg att göra? Ja, ibland undrar man om vissa aldrig växer upp. Men tur är väl det? Man måste kunna släppa loss lite ibland.
Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer. Den som orkade läsa är bäst, typ, efter mig...


Ales Stenar

Foto: Jag
Bilder på de berömda stenarna. Men helt ärligt, jag fattar inte grejen. Det är bara några stenar? Hm, jaja utsikten är väl inte helt fel får jag vara ärlig och säga. Sen en annan sak jag tänkt på. Jag gillar inte att fota natur lika mycket som människor. Så jag måste få fotografera någon snart. Mååååste fota någon i nästa vecka. Så nu är det bara för alla er att ställa upp... hehe.
Dagen bjuder på spöregn och jag ska spela golf och titta på fotboll.. Antar att någon måste göra det, hade inte någon otur igår direkt (peppar, peppar ta i trä) så jag får väl den idag istället.
Nu måste jag rusa, laterooo!

Ystad

Foto: Jag
Tänkte dela upp alla bilderna i olika inlägg, stan till stad. Äventyret började i Ystad som sagt. Lilla norregatan var nog en utav de första gatorna vi vandrade på. Jag är förälskad i husen, gatskyltarna, lilla tåget och alla caféer som finns i Ystad!
Vi bestämde oss för att börja dagen med lite shopping i alla fall. Jag handlade ingenting, satt bara och väntade på övriga familjemedlemmar när dem handlade. Kameran kan verkligen vara ens bästa vän ibland, som på bild tre och fyra.. När alla var nöjda stannade vi och åt, blev en hamburgare med ost och bacon. Mums!
Sen vandrade vi mot bilen igen för att åka vidare och då stötte jag på fler söta hus och dörrar.
Jag är helt slutkörd efter denna dagen, ska nog snart krypa ner i sängen. Inte varje dag man gått upp halv åtta på sommarlovet inte... Dessutom har rasmus landat här nu så jag ska vara lite social också. Sov gott på er sen, ni får mer bild och text imorgon!

Vad jag har hunnit med idag

Ystad, Ales stenar, Vackra sandstränder, kivick och sedan var vårt äventyr för dagen över..
Nu sitter jag här hemma och ska börja redigera bilder! Julmusik på spotify sen är jag igång!

Rainlight

Foto: Jag
Herrejisses vilket oväder kvällen bjöd på! Åska, blixtrar och regn. Massor av regn! Tur att man har tak över huvudet ibland alltså. Tänkte säga godnatt till er nu också. Sov så gott gullungar!

Kap

Smygfotade en trött och varm Rasmus på bussen..
Tog som sagt en tur till IKEA idag med kära Rasmus. Valde att ta bussen istället för tåget men det var en dum ide. Tar hundra år! Stannar hela tiden och kör en massa omvägar, dessutom var det varmt som en bastu på bussen. Aja, fram kom vi i alla fall och då väntade god mat (35 kronor, kap) och chips shopping. Jag tror att jag kan vara den enda i hela världen som kallar en tallrik kycklig och potatis för endast 35 kronor ett kap.. Modebloggare säger ju det om kläder och jag säger det om mat, så är det bara.
Efter besöket på IKEA tog vi en tur in på väla. Jag hittade ett par svarta byxor och ett par nya vita convers då mina gamla gått isönder. Hel nöjd! Imorgon bär det av till Ystad med familjen.. Mindre kul fast jag var tvungen att följa med. Kameran hänger med så jag får kanske ett par bra bilder istället. Kram!
Kom på att jag kanske skulle fotat tallriken innan jag börjat äta...

Orange

Foto: Jag
Två bilder ur arkivet var det här ja! Gillar färgerna väldigt mycket, tänka sig att bilderna är tagna 09. Tiden går hur snabbt som helst har jag märkt.
Fick förövrigt en önskan att göra en video på fotoboken, sida för sida. Hade det varit något tror ni? Jag gillar idéen, men jag kan inte filma med systemaren. Vi får se hur det blir helt enkelt.
Nu är jag snart försenad till bussen igen, åh - alltid samma visa. Idag styr vi stegen mot Ikea och handlar chips. Haha, väldigt spontant. Ikea har världens godaste chips för bara 7 kronor så vi satsar på det!
Talk to you later dudes!

Det tar tid

Just nu, Photo Booth..
Jag har suttit och försökt bli klar med fotoboken hela kvällen men inte lyckats. Två limmstift gick åt och alla bilder är inte insatta än. Var lite rädd för att albumet skulle ta slut också men det verkar rätt lugnt nu. Ni får se slutresultatet när det är klart, men än så länge får ni en liten sneek peak.
Ber om ursäkt för dålig bloggning idag, mitt fel totalt. Inga nya bilder heller. Lovar att jag ska bättra mig till imorgon. Nu ska vi snart borsta tänderna och kanske krypa ner framför en film? Mitt rum kokar över av värme.. Puss och sov gott!

Framkallning

Foto: Jag
Förlåt mig för dålig uppdatering idag vänner. Jag var som vanligt sen till bussen och hann inte skriva något..
Har spenderat dagen hemma hos Rasmus, ätit makaroner och spelat TV-spel. När jag var på väg hem igen ringde mamma och sa att mina bilder hade kommit. Riktigt nöjd med resultatet måste jag säga! Och nu är jag glaaaaaaaaaaaad! Har något att roa mig med nu i några timmar känns det som. Alla bilder ska hamna rätt, tänka ut vad jag ska skriva och sedan ska jag lägga en ny beställning på ännu fler bilder som jag hade missat denna gången.
Men först blir det mat, lasagne står på menyn och det ska bli gott nu. Skriver mer sen!

Right now

Photo Booth..
Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Blev ingen fotopromenad, mådde inte alls bra så jag har legat i soffan hela kvällen men inga sura miner för det inte! Mina bilder kom inte idag heller men jag hoppas på att dom landar här imorgon. Jag vill se resultatet nu! Men jag tror inte att dom blir jätte bra om jag ska vara ärlig. Aja, vi får se helt enkelt.
Jag tänkte snart krypa till kojs tror jag. Ska sätta på ett avsnitt grey's och blanda ett glas saft. Imorgon hoppas jag på att få använda kameran lite igen. Blir nog bara naturbilder dock vilket är lite sisådär. Favoritmotivet är självklart att fotografera människor! Speciellt barn. Har inte gjort det så många gånger, men de gångerna jag har gjort det blev resultatet riktigt bra tycker jag! Inga bilder jag har visat i bloggen dock, vet inte vad deras föräldrar tycker om att man lägger ut bilder utan att fråga.
Nej, nu blev detta ett långt inlägg. Ni får stå ut med det helt enkelt, haha.. Godnatt på er så hörs vi imorgon!

fotopromenad?

Foto: jag
Trillande innanför dörren för en stund sedan och har hunnit med att äta innan jag satte mig här. Rasmus och jag tog tåget ner till Malmö idag, dock väldigt varmt och en massa folk! Annars var det en mycket bra dag tycker jag. Fast det blev ingen shopping idag inte, mår inte allt för bra. Huvudvärk, mår illa och är yr för tillfället. Ska nog ge mig ut på en fotopromenad lite senare, får hoppas att det blir bättre då.
Kram så länge!

Arkivbild

Foto: Jag
Vaknade för en stund sedan. Rasmus skulle iväg på något så jag gick upp samtidigt. Har dock inte ätit frukost än, tänkte göra det snart tror jag. Sen får vi se vad som händer, oplanerad dag detta. Rätt skönt ibland ändå. Ska först ut och kolla om mina bilder har kommit, inte för att jag tror det men risken finns. Jag satsar på att de kommer antingen imorgon eller på torsdag. Ha en bra dag snyggingar, solen lyser ju!

Red

Foto: Jag
Fyra bilder till på Ellen från Odensjön var det här. Lite mer höstig känsla över dessa.
Kvällen har jag spenderat hos Rasmus med Erika. Blev fifa och kortspelande, självklart vann jag stort över alla. Sen följde Rasmus med mig hem och Erika kröp sig tillbaka hem till sig. Sen har kvällen bara fortsatt och nu sitter jag här och önskar er nattugglor, som inte sover, godnatt. Sov gott för det ska jag göra. Hörs imorgon, puss!

Hemma

Foto: Jag
Nu sitter jag bredvid Erika. Vi kom hem för en stund sedan, haft en trevlig dag tillsammans med henne. Först var vi på IKEA och åt korv, sedan förflyttade vi oss ner till stan. Blev dessvärre ingen shopping förutom en silver penna som jag ska skriva med i mitt nya fotoalbum. Nu väntar mat och nya äventyr, hörs ikväll!

laterooo

Jag är så sen, bussen går om tio minuter och jag är inte klar. Det tar ytterliggare sju minuter att gå dit, vi hörs ikväll! Mobilbloggande och jag funkar inte riktigt, love!

sunset

självutlösare..
Fin solnedgång igår, helt underbart! Med dessa bilderna vill jag även önska er läsare en fortsatt fin kväll. Jag tänkte inte skriva mer idag. Ska skruva upp musiken och läsa instruktionsboken för min telefon som jag fick för ett halvårsedan.. Vi hörs imorgon helt enkelt!

Glömde ju skriva att det skedde ett litet designbyte nu på kvällningen också. Hoppas att ni gillar det, mycket bättre än den förra enligt mig. Vad säger ni?

Hjärtat

Foto: Jag
Dessa bilderna hann jag också ta på Rasmus igår när vi smet iväg ner mot havet. Visst är han bara så himla fin mitt hjärta? Jag är faktiskt väldigt nöjd med dessa bilderna på honom. Dessa fyra är fyra bilder av hundra som jag beställde framkallning av. Har sagt länge att jag skulle framkalla bilder till mitt album som står där så fint i min bokhylla och har gjort det i snart två år tror jag. Men nu är det gjort och jag är nöjd! Sen får vi se om resultatet blir lika bra. Jag betalar bara 29 kronor för 100 bilder så om ifall att man inte blir nöjd är det inte hela världen. Nej, nu ska jag diska undan efter bakningen. Runt 40 kanelbullar blev det för min del. Synd om min bror dock, jag råkade sätta mig på hans plåt undertiden bullarna jäste. Till mitt försvar, VEM SÄTTER PLÅTEN PÅ STOLEN FRAMFÖR MIN DATOR?! Aja, gjort är gjort. Blev väldigt platta bullar men dom går nog ner dom också. Hejhopp!

jag kan jag

100 bilder beställda för framkallning, landar i min brevlåda om 2-5 dagar!
woho, det tog ju bara hela dagen att få det fixat...

Natur

Foto: jag
Fler naturbilder från igår. Gillar den översta mest tror jag.
Nu ska det snart bakas kanelbullar här för fulla muggar och jag ska se om jag inte kan framkalla lite kort. Jag tänkte sätta in mina egna fotografier i ett album. Jag såg att fujidirekt hade något erbjudande? Äh, får kolla upp det en gång till nu innan bullbakningen sätter igår. Puss på er!

Last night

Foto: jag
Godmorgon alla sköna lirare som finns där ute i världen! Här vaknade man för en timme sedan ungefär och har hunnit med att slänga i sig lite frukost och tittat på nyhetsmorgon som förövrigt inte är så dåligt alltid. Fast idag fanns det inget bättre på tv, man får ju ta vad man har.
Idag är det riktigt dåligt väder ute så jag hade tänkt stanna i sängen hela dagen och titta på grey's anatomy. Kommer upp nya inlägg under dagen, har en drös med bilder från igår att lägga upp fast jag tar det i etapper. Skriver sen helt enkelt, ciaaaao

släkten är värst

foto: jag
Vad är det egentligen med uttrycket släkten är värst? Helt klart bäst enligt mig. Hade en fin kväll i naturen med nära och kära. Fast ännu bättre blev kvällen när jag och älskling smet iväg ner till havet en stund. Som grädde på moset. Och när vi ändå pratar om grädde tänker jag på bilden med kladdkakan och gräddhjärtat. Jag har blivit helt insnöad på att rita hjärtan. Vad har kärleken gjort med mig egentligen? Gjorde ett hjärta i mitten av kladdkakan som jag bakade igår också, haha.
Aja, nu ska jag inte sitta här och ta upp mer utav er värdefulla tid med mitt tjat. Fick ett par riktigt fina bilder ikväll kan jag avslöja som dyker upp på bloggen under morgondagen. Så kika in imorgon, sov gott på er underbaringar!

Dagens

Dagens outfit tänkte jag slänga upp innan jag drar iväg på cup och släktkalas. Skulle egentligen redan befunnit mig där men det kom annat i vägen. Men nu är vi på G, gotta go!

Blus - Saint tropez/åhlens, Shorts - Zara, Halsband - Händiga händer, Armband - Thomas Sabo & Spanien

Life is a highway

Foto: Jag
Här har ni två bilder på Erika från när vi var i Helsingborg. Dessa två blev bäst av de få korten vi tog, Erika kunde inte riktigt koncentrera sig..
Dagen idag innefattar mer cup och släktkalas. Förhoppningsvis blir det en trevlig dag helt enkelt. Vet dock inte när jag får tillgång till dator igen och kan uppdatera. Men vi hörs när vi hörs, big love

Dessert

Foto: Jag
Var bara tvungen att visa en bild på min smarriga kladdkaka. Den blev faktiskt väldigt lyckad om jag får säga det själv. Gjorde till och med ett stort hjärta i mitten för kärlekens skull.
Nej, nu ska jag sätta på en film och krypa ner bredvid mitt hjärta. Få en puss i pannan och sedan säga godnatt. Men först ska jag säga godnatt till er, kära läsare. Skriver imorgon, sleep tight!

Last call

Foto: jag
Nästan sista bilderna på Ellen. Har några fler sen också fast med halsduk och mössa så jag tänkte vänta några dagar med dem. Inte lika nöjd med dessa bilderna som de andra, vad tycker ni?

Äntligen hemma

Två bilder från idag som jag tog genom Erikas lins.
Vi beslutade oss helt enkelt för att överraska Rasmus och alla andra i laget för att titta på dem. Tanken var egentligen att vi skulle tillbaka ner till stan efter en match men vi stannade hela dagen. Eskilscupen var det och man kan väl inte påstå att det gick jätte bra för pojkarna. Kan hoppas på bättre tur imorgon.
Nej nu ska jag gå igenom de sista bilderna på Ellen och slänga upp dem på bloggen. Sen kommer bilder på Erika imorgon helt enkelt. Vi hörs snart så klicka in då igen!

Todays

Dåligt ljus i mitt rum såhär på morgonen..
Såhär kommer jag se ut idag när jag studsar fram på stan, i en park eller på en cup. Vi får se var dagen tar oss helt enkelt. Erika är med mig idag igen, underbart!
Jag sa igår att jag skulle visa vad jag köpte igår och det är blusen som jag har på mig. Kan inte säga mer än att jag blev kär vid första ögonkastet, men det är inte så konstigt väl?

Blus - Monrow/SpiritStores, Linne - Newbody, Shorts - Zara, Armband - Thomas Sabo samt Spanien.
Ha en toppen dag så hör vi senare!

Ellen x4

Foto: jag
Fler bilder på Ellen, woohooooo!

Beautiful day

Här började alltså min och Erikas dag tillsammans. Tågstationen där vi fick vänta 40 minuter på ett försenat tåg.. När vi äntligen började rulla igen blir det ett annat uppehåll på nästa station i 10 minuter. En resa som vanligtvis bara skulle tagit en halvtimme tog alltså en och en halv timme. Men inga sura miner här inte!

Efter en lunch på favorit haket Mezo, blev det shopping (visar imorgon) och en tur ner till havet. Blev dock ingen sandstrand idag som jag hoppades på. Lyckades fånga vackra Erika på två bilder som jag gillar, som ni givetvis får se sen. Kanske redan ikväll om önskan finns?
När vi var på väg hem igen hade vi inget annat att roa oss med än att fotografera en cola burk. Som ni ser gillar Erika cola. Väldigt mycket. Det gör inte jag. Och nu antecknar väl alla ni som orkar läsa vad jag skriver. Men så är det helt enkelt. Nu ska jag gå på efterrätten helt enkelt så ni får underhålla er själv en liten stund igen. I'll be back!

Trainstation

Foto: Jag
Kan inte säga att jag precis är hemkommen från en dag på stan för då skulle jag ljuga för er. Så jag är nästan precis hemkommen från en dag på stan. Jag har faktiskt hunnit med att duscha och fixa till mig innan jag parkerade mig framför skärmen.
Dagen idag har bjudit på fint sällskap, god mat samt shoppinglycka och några skratt rikare. Ni kommer få närmare information senare helt enkelt. Först väntar grillat, potatis, sås och gäster! Till efterrätt bjuder vi på min (förhoppningsvis) smarriga kladdkaka, mums!
Jag skriver mer när vi ätit helt enkelt. Hoppas att ni klarar er så länge. Senare bjuder jag även på fler bilder från idag och fler bilder på Ellen. Latero dudes!

Känner mig duktig

Foto: jag
Hittade dessa två bildena också på Rasmus när jag satt och gick igenom alla bilderna igen. Jag vaknade för en timme sedan ungefär och gick upp och bakade kladdkaka. Hur normalt är det egentligen kanske ni tänker? Och jag kan hålla med men vi får gäster ikväll enligt mamma så jag tänkte vara snäll och fixa efterrätten. Mammas gamla skolkamrat tror jag det är som kommer? Jag ska försöka mig hålla hemma för kvällen tror jag, måste få i mig lite mat jag med. Men först blir det stan eller stranden med världens bästa Erika.
Kanske ska dammsuga mitt rum också för att göra mamma ännu gladare? Jag är bäst, peace!

godnatt

Test bild som Ellen tog på mig..
Tänkte bara passa på att säga godnatt innan klockan slår över till torsdag. Imorgon ska jag träffa fröken Erika och om det inte regnar blir det plåtning! Förhoppningsvis en massa annat trevligt också så som fika med mera.
Sleep tight, don't let the bedbugs bite. Hörs imorgon!

Jag ser något grönt

Foto: jag
Andra så kallade temat ser alltså ut såhär. Måste säga att jag är riktigt nöjd med denna bilden, gillar återigen känslan i den. Allting handlar om känsla, haha..
Nedan följer två bilder till som jag också gillar väldigt mycket. Vad säger ni om dessa kontra de andra?

Summerlovin

Vad ska vi kalla dessa bilderna då? Nästan behind the scenes. När vi fotat färdigt belönade Ellen sig själv med ett dopp i den iskalla sjön. Klok som jag är glömde jag bikinin hemma. Jag stod på bryggan och såg glad ut ändå. Efter det tog vi en fika på ett cafe innan bussen gick hem. Helt klart en riktigt mysig dag igår!
Nu ska jag städa lite och sedan ta bussen hem till Rasmus. Skriver när jag kommer hem.

Varje gång är som den första gång vi sågs

foto: jag
Fler bilder på vackra Ellen. Blev en härliga massa bilder vi tog. Olika teman hade vi också, får börja med att lägga upp dessa. Vad tycker ni om dessa bilderna?


Green Ellen

Foto: jag
Här kommer då första bilden på Ellen. Jag gillar känslan i bilden. Vad tycker ni?
Förövrigt vaknade vi för ungefär en timme sedan och har hunnit med att käka frukost samt sitta vid datorn. Tur att man har en att låna ut nu. Fast det blir väldigt mycket tid spenderat framför skärmen.
Vi får väl se vad denna dagen har att erbjuda annars. Ikväll ska jag hem till min Rasmus i alla fall, längesedan det bara var han och jag nu.
Skriver mer under dagen, kommer kanske upp fler bilder på Ellen då också. Kram!

gårdagens

Här kör vi inte på outfits inte utan här blir det citat..

Olivia: Uttrycket billigt som snus är faktiskt väldigt misslyckat. Jag menar, snus är inte billigt någonstans..
Ellen: Det finns inget uttryck som heter så.
Olivia: Inte?!
Ellen: Du kanske menar fint som snus..?
Ni får tänka er in i att jag är grymt seriös i vad jag säger och verkligen tror på att det finns något som heter billigt som snus...

x2


foto: jag
Sista bilderna (tror jag) på mitt fina hjärta. Blev faktiskt väldigt nöjd med dom måste jag säga.
Bilderna på Ellen blev också rätt bra, kanske kommer upp ett smakprov redan ikväll?
nu ska jag, Ellen och Rasmus titta på film. Hörs senare!

Spännande dag

Ursäkta cambilden
Såhär ser det ut nu hemma hos mig. Ellen sitter bredvid mig och bilderna ska läggas in på datorn och sedan blir det redigering som gäller. Dagen idag har varit väldigt spännande så att säga. För det första var jag på väg att missa bussen, sen visste vi inte var vi skulle hoppa av eller vart vi skulle gå. Men när vi väl hittat rätt blev det en bra dag. Fast vi fick en massa blickar riktade mot oss fast det får man nog vänta sig. När vi fotat färdigt begav vi oss till ett fik och sedan tog vi bussen hem. Fast inte var vi nöjda där. Bestämde oss för att ta första bästa buss vidare till tågstationen för att sedan ta samma buss igen och äta glass. Men nu är vi alltså hemma och ska gå igenom dagens bilder. Kommer fler bilder på Rasmus sen innan bilder på Ellen dyker upp.
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Godmorgon

Foto: jag
Två bilder till på min Rasmus. Har inte så mycket mer att bjuda på för tillfället från denna datorn. Men idag så ska jag förflytta mig ut till en stor sjö och se om jag lyckas ta några vackra bilder på Ellen. Kommer säkert bli awesome.
För tillfället funderar jag alltså på om jag ska resa mig ur sängen nu eller ligga kvar en stund till.
Om jag ska platta håret eller låta det vara som det är och vad jag ska ha på mig.
Aja, i-landsproblem egentligen men vad tusan. Allting löser sig, tjolahopp

första bilderna

foto: jag

Som sagt, första bilden eller bilderna från igår på bloggen. Nu ska jag däremot ta på mig en extra tröja, bege mig ner mot bussen och möta upp världens bästa Erika. Hoppas att regnet håller sig borta. Kameran ska med iallafall. Förhoppningsvis får man någon bra bild ikväll. Imorgon blir det iaf plåtning med Ellen och kanske Erika. Kommer bli kanon känner jag på mig. Ha det bäst, höres

behind the scenes

Behind the scenes från igår...
Gårdagen spenderade jag hemma hos min pojkvän och sedan ute i en skog. Det var riktigt mysigt, bara han och jag och alla småkryp... Fast jag tycker lite synd om honom, behöva stå ut med en sådan fotonörd som mig. Sprang runt och bad han ställa sig lite här och lite där för att sedan flytta sig lite hit och lite dit för att testa ljus och annat. Dessutom hade jag glömt batteriet hemma till kameran så jag hade nästan inget kvar i kameran. Det fick gå undan helt enkelt men jag fick ett par riktigt fina bilder enligt mig.
Nu ska jag hoppa in i duschen, senare ikväll ska jag nog ta en tur och möta upp min fina kompis Erika och käka en glass och bara prata. Längesedan och därmed även på tiden!
Vi hörs ikväll helt enkelt!

tredje gången gillt

Foto: Jag
Okej nu är det såhär att jag sa att jag skulle starta upp en ny blogg när jag fick en ny dator och nu har alltså detta mirakel (hm?) hänt. Jag sitter och skriver på mina nya MacBook pro och är väldigt nöjd! För en som inte känner till min dator då heter han Mackan Gregor Wiklund. Det är mina kära vänner Ellen och Erika som man kan se i min header som döpt honom. Mycket stiligt enligt mig. Fast själv kallar jag honom bara för mackan vilket är lättast.
Ni kommer att lära känna mig om ni inte redan gör det genom bloggen då. Jag är inte som alla andra, men vem är det? Mina idéer kan ibland vara aningen konstiga men oroa er inte, jag är normal. Typ.
Hur som helst, jag ska försöka göra ett bättre jobb i denna blogg än den förra. För er som är intresserade hittar ni min gamla blogg HÄR. Jag har även bloggat en gång tidigare för två eller tre år sedan på metrobloggen.se och därför tyckte jag att det passade med "tredje gången gillt" och "en sista gång".
Nu ska jag inte skrämma er med jätte mycket text utan det kommer blandas med bilder. Innan jag skriver nästan gång ska jag nog hämta en flaska vatten för jag är törstig, fast jag orkar inte resa mig. Äh, strunt samma.
Avrundat inlägg, ciaao

RSS 2.0