Hej Dubai bild

Kanske har visat bilden tidigare? Om inte får ni se den nu.
Hejhå med saker jag har att göra. Har egentligen inte tid till att blogga men jag måste. Jag pluggar idrottsteori. Måste vara det mest onödiga som finns, idrott är onödigt. Om jag vill träna gör jag det på fritiden, inte i skolan..
Får se om jag laddar upp fler bilder ikväll. Over and out


Min vecka

Foto: Jag, Kopiering förbjuden!
Ett skepp kommer lastat med fler bilder på syskonen. Här har ni Jesper som vi fick kämpa med att få fram leenden. Men tillslut kom det ju som ni ser. Hela skaran är ju så söt.
Blev dålig bloggning igår då jag först var på julmässa, sedan på julskyltningen och sist med inte minst tittade film. Underbar söndag var det ja. Jag hoppas även att ni har överseende med att bloggningen kommer få lida denna veckan. Har en del att göra..
Måndag: Plugg, plugg, plugg
Tisdag: Prov, sen hem och plugga
Onsdag: Prov, hem och plugga
Torsdag: Prov, sen planering, en tur till IKEA kanske och sist men inte minst teater på skolan.
Fredag: Födelsedagsfirande.
Lördag: Födelsedagsfirande.
Söndag: Ta det lugnt
Hörde jag att någon ville byta? Nej, tänkte väl. Aja, det är bara till att köra.
Om jag hinner och orkar skriver jag mer sen ikväll och visar bilder från igår på snökaoset. Lateroo

the smile on your face

Foto: Jag
Fler bilder på lilla Julia. Jag gillar dem, vad säger ni?
Idag hade jag tänkt bege mig på julmässa i helsingborg och om jag sedan hinner tar jag en sväng inom julskyltningen här i byn också. Har legat i sängen nästan hela morgonen, börjar bli dags att röra på sig nu. Har hunnit med en dusch. Nu ska jag platta håret och sedan äta lite. Får inte missa bussen..
Vad ska ni göra denna härliga vinterdag?

Minimodell

Foto: Jag på alla bilder i detta inlägg, kopiering förbjuden!
Kunde inte hålla mig ifrån att lägga upp några bilder. Sitter man och redigerar blir man galen, bilderna kan ju inte bara ligga på hårddisken liksom? Så jag följde min instinkter och lade upp några här till att börja med. Tänkte ta syskonen i ordning så att säga, börjar med den minsta. Urgulliga Julia, jag älskar bilderna när hon skrattar. Det krävs inte mycket, man blir ju själv jätte glad av att se någon le.
Ska inte sitta här och babbla på för mycket, njut av bilderna istället. Blev nöjd med dessa faktiskt, synd att solen inte tittade fram idag men man gör det bästa av situationen. Har man gulliga modeller som vill bli fotograferade så. Kul att folk frågar mig, var inte rädda. Jag älskar sådant här, jag lär mig mer för varje gång och andra får njuta utav fina bilder. Alla vinner på det? Känner för att planera in en plåtning snart igen.
Nu ska jag däremot ta en lussebulle och sätta på ett avsnitt DH, väldigt längesedan jag hade tid till att ligga hemma och titta på det helt ensam. Ska bli skönt faktiskt.
Vad tycker ni om bilderna?
Hugs

sneakpeak

Foto: Jag
Var tvungen att visa någonting från idag för er så här kommer en liten tjuvtitt. Dundersöta hela skaran och väldigt lika tycker jag allt. Vi valde som sagt den kallaste dagen för fotografering. Stod bokstavligt talat och skakade av kylan.. Men Nathalie sa att hon var nöjd med resultatet så jag får tro på det. Älskar när man ser hur någon skrattar på bilderna, då blir jag också lika glad. Man kommer ihåg stunden bilden togs. Det är just det fotografering handlar om enligt mig, att föreviga minnen och ögonblick.
Måste även passa på att säga att Rögle är bäst som kör över Malmö totalt. Helt underbart, snacka om att jag är lycklig. Det var den bästa matchen på hur länge som helst. Till och med jag skrek sönder min hals, och det händer aldrig annars.
Hur som helst är jag hemma nu och ligger i sängen med tända ljus omkring mig. Är helt slutkörd, somnade två inatt och vaknade åtta imorse av mig själv. Helt galet, men jag kunder verkligen inte somna om. Nu har jag huvudvärk, fryser och snuvar lite lätt. Jag är nog på väg att bli sjuk, och det får jag absolut inte vara denna veckan. Det kan jag bli sen!
Ni lär märka om jag har allt för tråkigt ikväll, då kommer fler bilder upp senare. Håll er uppdaterade, jag skriver mer sen. Todelooo

saffran

Foto: Jag
Efter en svinkall fotografering rent ut sagt var det inte helt fel att komma hem till nybakta lussebullar. Mamma hade visst lite problem med ena degen. "Du brukar ju alltid vara hemma och göra det åt mig" Haha, tur att man är bra på något säger jag bara.
Bilderna från fotograferingen kommer upp senare, vill först att dom ska få se bilderna själv. Men under de närmsta dagarna så lägger jag upp några.
Nu sitter jag vid köksbordet och fryser.. Ska börja tagga inför hockeyn nu och platta håret. Kallt som attan är det ju tyvärr. Skriver senare, hauudiiii

You're perfect to me

Foto: Jag
Random människor i Dubai, såg så mysigt ut. Ganska stor skillnad dock mot vad jag ska fotografera idag.
Vaknade av mig själv rätt så tidigt imorse. Kunde inte somna om heller, så låg kvar i sängen en timme innan jag traskade upp och gjorde frukost. Sen satte jag mig här och letade inspiration. Snön yrar utanför fönstret och det är inte så jätte fint väder. Men det ska nog lösa sig. Har några idéer iaf, fokuserar på glädje. Ska få alla att le på bilderna och skratta. Ni vet väl om att om man själv ler lockar man fram leenden hos andra? Tänk på det, le för världen.
Nu kan jag dock inte sitta här längre, måste göra vid mig och sedan bege mig ut i stormen. Det blåser kaaaallt..
I eftermiddag är det dags för Rögle mot Malmö, heeeeja röööögle!!!

stay the night

Pappa som tagit bild på mig i snön som mest yrar runder
Jisses vad trött jag är. Men måste även säga jisses vilken kväll. Inte mycket för världen kanske men alldeles underbar. Vet inte vad jag ska göra mer än att le.
Hann för övrigt med att träffa kusinen Frida idag också. Längesedan så det blev lite prat om allt mellan himmel och jord som vanligt.
Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Blir ett kort inlägg för mina ögonlock trillar snart ner helt. Måste vara utvildad inför morgondagen med plåtning.
Får se hur jag löser det med batteri till kameran..
Sov gott vänner!

You give me butterflies

Foto: Jag
En bild från i somras, ny redigering men har inte visat den förrän nu.
Sitter i skolan nu, dags för debatter i svenskan. Sen ska jag hem till Frida som befinner sig hos Daniel. Jag mår inte alls bra för tillfället, har kommit fram till att jag inte trivs så bra i skolan längre..
Sen ikväll blir det nog film. Hoppas på en bra kväll, ska nog allt se till att denna dagen blir bra!
Latero dudes

Jag ser det snöa

Foto: Jag
Vet inte vad det är med bilden som gör att jag gillar den? Kan bero på att den är random. Saker och ting ska vara random, det är tråkigt att göra precis som alla andra. Ja, så är det faktiskt.
Tror inte att det finns någon som missat att det snöar, alla skriver det precis överallt. Tack för upplysningen men jag kan faktiskt se själv..
Jag har tråkigt just nu. Ligger i min stora säng med huvudvärk. Ajajaj.. Planerar även inför morgondagen, kan bli galet bra tror jag. Förutom skolan då, slutar aningen sent tycker jag. Men sen möter världens finaste Frida upp mig. Känner redan nu på mig att jag kommer prata på som bara den.
Nu är det dags för mig att stänga av datorn, är riktigt trött efter en lång dag. Funderar på om man bör skaffa ett par vinterskor också. Känns inte så lämpligt att traska runder i convers som sagt. Köpte iaf halsduk och vantar idag, alltid ett steg i rätt riktning!
Hoppas att ni sover gott alla random människor, hälsningar från planerareN

Me myself and I

Foto: Jag
Dåliga självporträtt var det här, skärpan är ju verkligen inte den bästa. Men tänkte ändå lägga upp dem, jag ler nästan aldrig med stängd mun annars. Idag kändes det bara rätt helt enkelt. Haha, jag är så långsökt ibland.
Idag har jag haft matte prov i 1 timme och 45 minuter sedan tog jag tåget till pappa och fotograferade lite julkort bland annat. Men det snöade ute, jag stod med paraply och convers. Kallt om fötterna vill jag lova! Bildresultatet blev sådär enligt mig, inget jag är jätte nöjd med kanske. Snön var i vägen helt enkelt. Ska höra med pappa sen om jag kan lägga upp någon bild på bloggen så att ni också kan få se. Vet att ni allt är lite nyfikna, hihi.
Nu är det däremot dags för middag och sedan ska jag nog sätta igång med lite plugg inför nästa vecka. Detta eviga pluggande.. Men snart är det över, jag längtar lite faktiskt. Aja, hörs senare helt enkelt

BFF

Erika Gayfish Evelina Tönt Brice
Det finns inte mycket mer att säga, bilden säger det mesta
Och så lite Olivias...

talking to the moon

Foto: Jag
Bild från i somras på Erikas katt Lisa..
Jag pluggar åter igen. Matteprov imorgon och nästa vecka är fylld med tre prov men sedan är det lugnt igen och då ska jag bara ta det lugnt. Skönt att det snart är jul. Har en massa roliga saker planerade inför den kommande tiden. Då flyger tiden iväg, så grymt kul jag har. Går liksom inte att vara ledsen. Och jag tjatar om att jag är glad och lycklig hela tiden men livet är för kort för bekymmer. Lev idag och strunta i morgondagen, du kan inte heller påverka det som händer igår.
Dagen idag har varit helt okej. Massa snö ute, ovanligt. Snöade på väg till idrotten och ett försenat tåg men annars så. Fick ju träffa min älskade bästis på vägen hem idag så jag är bara super glad. Hon är för rolig. Sitter och klämmer sönder mina kinder och får sedan ur sig: Dina kinder är nästan lika mjuka som min rumpa..
Hur ska man ta det? Eeeh, tack så mycket Erika... Jag och Alisa började skratta, galet. Skrattade så mycket att jag grät. Det har hänt två gånger idag, då kan man inte vara annat än glad.
Nu ska jag dock plugga spanska och sedan återgå till matten. Ha en toppen onsdag, hugs

line

du gör mig lycklig

La dentista

Tack pappa, tack..
Jag pallrade mig iväg till tandläkaren nu på eftermiddagen precis som planerat. Fick vänta FEM minuter extra, dålig stil tycker jag när man sitter där i väntrummet och plågas. När jag väl kommer in och sätter mig i tandläkarstolen börjar tandläkaren fråga en massa underliga frågor.
Tandläkaren: Hur ofta äter du godis?
Jag: Hehe, njaa.. Bör det vara nödvändigt att svara på?
Mördarblick av tandläkaren
Jag: Okejdå.. jag äter kanske lite oftare än vad jag borde..
Tandläkaren (fortfarande arg blick): Det var inte så bra.. Hur är det med saft/läsk då? Dricker du det ofta?
Jag: Alltså... Njaaa.. Någon gång sådär ibland kanske, hehe.....
Tandläkaren: Man bör bara dricka saft/läsk och äta godis en gång i veckan om man vill slippa hål i tänderna.
Jag: Men det är ju gott?
Hur tänkte jag när jag svarade det är ju gott? Äh, ta mig för den jag är. Men att överleva utan godis?! Det kommer jag aldrig att klara av..
När jag sedan kom hem mötte pappa mig i dörren med ett stort, 300 grams mjölkchoklad. Right at yaaah tandläkaren säger jag bara. Det säger jag bara för att du var så tråkig och sur mot mig.
Nu finns det nog bara en sak kvar att reda ut och det är dessa små tankar ni nu har. Äter hon verkligen godis alltid och är det allt hennes blogg handlar om? Svar: ja, så är det...

I forgot to tell you all


Favoritbild i repris..
Glömde
ju berätta att jag köpte en klänning och en kanelsnäcka idag. Hade en mysig eftermiddag med Jacky och Thérese på väla. Klänningen ska jag använda snart, lovar att visa bild på den då. Kändes som ett lyckat inköp i alla fall. Nu ligger jag i sängen och ska snart stänga datorn. Sov så gott kompisar och fiender. Puss och kram!

Förövrigt - på lördag ska jag plåta, wihooo

Livsviktig information var det här


Hälsningar från en ledsen och irriterad tjej...
Okej
, nu är läget såhär. Jag sitter och pluggar Engelska för fulla muggar, eller jag pluggade Engelska kanske det egentligen bör stå. Anyway. Mamma kommer in i mitt rum och berättar för mig att jag ska till tandläkaren imorgon. PANGBOOM.. Shit, jag h a t a r verkligen tandläkaren. När jag hade tandställningen var det skönt att gå dit men nu känns det bara jobbigt. Men vad kan man göra? Har jag något hål (vilket jag tror..) får jag skylla mig själv för att jag är så sjukt dålig på att borsta mina stackars tänder. Men egentligen är det inte tandborstningen som det är fel på. Det är Bobs jordgubbssaft som borde bannlysas. Eller så borde man åtminstone införa åldersgräns på den och varningslappar överallt, ungefär som på cigarettpaketen. Det är saftdrickandet som förstör mina tänder. Min tandläkare har sedan tidigare försökt intala mig om att enbart dricka ett glad saft i veckan men jag dricker ungefär 2 om dagen. Jag är illa ute, riktigt körd precis som en rökt kanin.
När man då sitter här vid sitt skrivbord och pluggar lite. Då blir man sugen på ett glas saft, och varför inte en hand full Ikea-chips? Tack gud för att du jävlas med mig och gör mig sugen. Men jag ska stå emot ikväll!!
Årh, varför hämnas han.....?
Jag har stått emot rätt bra fram till nu då jag vred huvudet en aning till höger. GISSA vad som ligger brevid mig? Ett alldeles oöppnat Plopp. Det vattnas i munnen, men ett nej är ett nej får jag intala mig själv hela tiden.
Det är inte konstigt om jag får ett sämre betyg på min engelska bokredovisning. Då ska jag skylla på min tandläkare, gud och människan som uppfann Plopp. Tänkte bara berätta detta för er så att ni har koll på läget liksom.
Nu ska jag gå och flytta mig så långt bort som möjligt från allt gott, laterooo

Önskedröm

Bildkälla: google.se
Mamma bad mig att skriva en önskelista över vad jag önskar mig när jag fyller år. Det är lättare sagt än gjort. Jag började analysera min kamera och insåg att den känns lite sådär för tillfället. Objektivet är hur som helst helt slutkört, det är fel på linsen. Jag behöver byta ut det, skulle egentligen gjort det från början men det blev aldrig av. Visste inte hur mycket jag skulle använda kameran men det har visat sig vara min käraste ägodel.
Det jag skulle komma till är att kameran på bilden ovan är den jag drömmer om för tillfället. En Canon EOS 7D hade inte varit helt fel, åååh ge mig! Men den kan jag fet glömma redan nu.. Med objektiv ligger den på runt 17 000:- och jag får inte igen så mycket för min lilla älskling som jag har nu. Men man får lov att drömma, och det är inte förbjudet att önska. Så.. snälla pappa?!

tadaaa

Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén..
Här har ni alltså mitt rum. Inga uppdaterade bilder på väggarna precis men jag har planer på att göra en förnyelse under jullovet. Men jag trivs faktiskt ganska bra i rummet. Är väldigt nöjd med hur det ser ut. Har varit på IKEA idag med farmor, sen tog vi en sväng om på väla. Längesedan man träffade henne och det fick jag höra. Hittade en klänning som kommer att vara perfekt på julafton. Ska nog smita inom och köpa den innan jag åker hem imorgon. Nu ska jag däremot platta håret och ladda upp inför en hård morgondag.
En vänskap förstörd ikväll och det är inte så kul. Men samtidigt får man väl tänka att det inte var menat då. Usch, ödet tar över mitt liv snart, haha.
Nej, jag skriver väl mer imorgon antar jag. Sov så gott sötnosar. Puss

Souk

Foto: Jag
Igår på släktkalaset satt vi och tittade igenom alla mina Dubai bilder. Närmare bestämt mina 1000 Dubai bilder. Shit, inte det smartaste draget kanske att ställa in dator på ett bildspel. Tog väl ungefär en timme att gå igenom hälften.. Men hur som helst så hittade jag dessa bilderna. Det är från när vi var vid textil soukerna. Killen på den undre bilden var rätt söt. Han lärde sig säga "mycket fin" på svenska och sen gick han runt och pekade här och var och sa att allt var mycket fint. Haha, försäljare! Var bara tvungen att visa hur det såg ut.
Nu sitter jag och pluggar. Har en debatt och dödsstraff imorgon i skolan och jag argumenterar emot det. Känner inte alls för skolan imorgon, kommer att bli riktigt jobbigt. Men life is a pain sometimes..
Tänkte slänga upp ett par bilder på mitt rum snart också. Kom på att jag inte visat hur min nya säng ser ut och jag passade på att städa lite innan så jag tog några bilder då också.
Laterooo

Forever can never be long enough for me

Foto: Erika Brice
Canon 450d + extern blixt
Tänkte visa två bilder till på min nya hårfärg. Från början kändes den för mörk men nu diggar jag den och trivs riktigt bra! På den undre bilden får jag dock blixten rakt i huvudet, ignorera det eller lev med det..
Dagen har ägnats åt släktkalas och morgon mys med Erika. Älskar hennes kommenterar när hon precis vaknat. Undrar helt enkelt vad hon har gjort under natten då hon säger att hon har ont i runkmuskeln? Det var nog allt sista gången hon sov hos mig... Eller nej, underhållning på hög nivå! Jag skrattade så jag fick tårar i ögonen, jisses.
För övrigt har dagen gått upp och ner. Ganska galen dag om jag ska vara ärlig. Jag är ganska så förvirrad i mina tankar också. Men tack Erika för att du finns. Hjärta på dig!
Nu ligger jag som vanligt i min stora säng och lyssnar på musik. Ack vilka fina låtar det finns..
Ska klicka in på Erikas blogg snart också och läsa om hennes dagar, guld värt att läsa sina vänners bloggar. Vet inte varför men det är bara så skönt att få veta hur folk egentligen mår och vad man tänker på. Inte alltid man får reda på det annars. Jag är fortfarande glad om någon oroade sig för det. Bara allmänt förvirrad men det ska nog bli bra detta. Det hoppas jag..
Tänkte lägga upp lite bilder från igår också innan jag somnar så kika in en stund senare också. Huuugs

grabb and go

Foto: Jag (förutom bilderna på mig som Erika tagit eftersom att jag tvingade henne)
Härlig fredag måste jag börja med att säga! Ägnat den mesta tiden till Erika. Först shopping, sedan hem och försökte färga hennes hår men vi misslyckades eftersom att Erika inte läste på förpackningen.. och sedan begav vi oss in till cupen efter lite tacos. Mycket trevligt har vi haft det helt enkelt. Nu är jag dock trött, ögonen går i kors. Ska nog snart stänga datorn och krypa till kojs.. Erika får agera värmeugn inatt tror jag allt. Mitt rum är kallt som en frys. Ja, bokstavligt talat. Det är därför jag har två täcken. Men kvällen till ära har jag lånat ut ett till Erika så länge hon inte snarkar.. Nej, om man skulle bege sig mot tandborsten nu då. Tjohej

Ps. Vad tycker ni om min nya hårfärg? Ds.

Summer

Foto: Jag
Idag är en sådan dag då jag inte har lust med någonting. Har ont precis överallt efter gårdagen, hehe. Jag är såå duktigt och förlorar varenda gång ja.. Men jag hade ändå rätt så kul måste jag ändå medge.
Sitter hur som helst och lyssnar på musik nu. Ska nog snart sätta på en film och krypa ner i sängen. Imorgon blir betydligt roligare och bättre än denna tråkiga torsdag. Har fått mitt hår färgat i alla fall. Mammas första kommentar: Är det inte lite rött?! Hon vet om att jag absolut inte alls ville ha det rött, haha, tack min kära mor.
Har inget speciellt att skriva mer ikväll. Bloggar från skolan imorgon. På eftermiddagen ska jag chilla runder med Erika och på kvällen blir det Tess för fulla muggar! Hauudiii

True colors

Foto: Jag
Dubai by night
Jisses vad taggad jag är. Nu kör vi på mini Uf för hela slanten och börjar redan nu fila på det riktiga Uf arbetet, grymma idéer säger jag bara. Jag vill gå i tvåan nu, nu och nuuu. Eller nej, men jag vill göra något utav våra idéer. Fick ihop en riktigt bra grupp också inför vårt kommande arbete. Vi blir två tjejer och två killar, bäst helt enkelt. Vi ska vinna, vi ska ta dom...
Just nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag planerar min födelsedag. Funderar på om jag ska ha någonting för att fira mig, var så längesedan. Verkligen ingenting stort men ändå. Hade nog kunnat bli en bra början på en helg.
Får prata mer med min mor ikväll tror jag allt. Måste även få klartecken av Erika som är så grymt seg. (Älskar dig ändå vännen, hihi) Jag trivs galet bra på skolan, bättre gymnasieval kunde man helt enkelt inte fått. Nu ska jag sätta igång lite musik och plugga vidare. Spanska för hela slanten!
Imorgon färgar jag nog om mitt hår, ångest samtidigt som jag tror att det kan bli bra. Jag får lite på Tess, ni får se när det är klart helt enkelt. Ändå gött att sluta tio över elva imorgon! Peace out

by night


Foto: Jag
Satt
och funderade över vad jag skulle skriva när jag kom på vad vi pratade om i skolan igår. Tillsammans med tre andra härliga filurer satt jag och sjöng. Alla berömde varandra men man kan själv inte erkänna att "ja, jag är faktiskt bra." När man får beröm blir man generad, böjer ner huvudet och förnekar det. Frågan är varför? Varför kan man inte få lov att säga att man är bra? Då vänder vi på steken automatiskt. Om vi vågar stå för något som vi själva tycker att vi är bra på tänker andra istället "åh, vad tror hon att hon är" eller tvärtom om det gäller en kille. Då vill vi istället få den utpekade personen att landa lite. Detta är så typiskt svensk. Vi uppmuntrar att våga stå på sig samtidigt som vi trycker ner andra då och undrar om man har en skruv lös eller vad problemet är eftersom att man får för sig att säga så. Om jag exempelvis säger att jag är riktigt duktig på att sjunga, då tycker andra att nej, såå bra är jag ju faktiskt inte och försöker då hitta fel istället för att uppmuntra något man vågar stå för. Nej Sverige, nu är det dags att ta tag i detta. För att komma någonstans måste man våga visa att man kan, att man är bra och att man just vågar vara sig själv. Jag blir ledsen, arg och nästintill upprörd. Hallå?! Vakna upp och visa att ni är bra! Våga stå för era styrkor och arbeta på bristerna. Vi har alla både och.
Kvällsfilosofi kan vi väl kalla detta för? Men jag tycker att detta är klockrent. Det är ju faktiskt såhär vårt samhälle ser ut? Ni är bra! Och jag tycker personligen att jag är bra på att fotografera. Fotograferingen hjälper mig att känna mig stolt över den jag är.
Nu ska jag inte trötta ut er mer denna mörka och kalla tisdagskväll. Ska stänga ner min dator och krypa ner under täcket åter igen. Skriver mer imorgon! Hugs

En dålig dagens

Men tjaaaaaa typ
Såhär såg jag ut idag, nu har jag dock hoppat ur dessa kläderna och bytat om till något betydligt skönare. Ligger i min stora dubbelsäng med två mysiga täcken virade runt mig samt fyra kuddar. Hörde jag avundsjuka från er?
Nej, skämt och sido. Ska sätta igång med att plugga lite spanska, sen ska jag skriva blogg för hela slanten.
Haft en riktigt fin dag tillsammans med först Tess och sedan Johanna. Har ni haft en bra dag?

Svart

Designbyte såhär på kvällen, alla detaljer är inte helt klara men nästintill.
Vad tycks? Hiss eller diss?
Om ni inte kan se den nya designen så tryck på F5 för att uppdatera sidan.

3 bilder

Dubai, nostalgi
Många bilder att visa, bättre att få upp dem nu så att man kan gå vidare sen med nya äventyr.
Ikväll väntar plugg och plattande utav mitt hår, haudiii

Tatto

Fler bilder från ökensafarin
Hoppas allt att ni älskar mina vackra "inbyggd blixt bilder". Inte så att man hurrar direkt men det får funka. Ni får i alla fall se hur det såg ut. På kvällen blev det kamelridning, heja på fåglar och bli tatuerade. (Tatueringar som förövrig blev bruna och inte gick bort förrän två veckor senare, min sitter fortfarande kvar och är nu brun.) Pappa sa att jag inte skulle valt den största och det är ju sant, men det gjorde jag verkligen inte heller. Sa att hon kunde måla något litet på handen och då sätter hon igång och målar på fingrar och handleder dessutom. Haha, smällar man får ta.
Nu sitter jag däremot i skolan och väntar på att dagen ska dra igång. Härligt när tåget är inne en timme innan man börjar, woho. Jätte kul att behöva gå upp kvart över fem när man börjar halv nio. Badapapapa, I'm lovin it..

Ignorera bilderna för första gången?

Alla älskar vi photo booth bilder, ser ju ut som om att jag har jätte tjocka armar..
tal om tjocka armar trodde mamma att jag gått ner i vikt, det är ju inte bra? Eller jo, det är ju bra att jag går ner i vikt men ändå inte. Jisses, man ska inte blogga när man är trött.. Vilket jag faktiskt är nu, väldigt trött dessutom.
Var bara tvungen att lägga upp en sak som Erika skrev till mig på msn. Jag har inte tänkt på det men det kräver nog en del styrka. Jag är stark, jag är en tålig person. Har fått stå ut med en massa tidigare så det är kanske inte så konstigt. Det gäller bara att veta när man behöver vara stark och när styrkan behövs för att kunna använda den vid rätt tillfälle. Man kan inte vara stark alltid, inför de som betyder mest måste man få lov att gråta ut ibland. Men spara på tårarna om det är inte värt det egentligen. Det är egentligen många tårar som man fäller på grund utav riktigt dåliga anledningar. Aja, tänkte säga godnatt till min fina blogg nu. Tänker göra om designen så snart jag får tid, lust och ork till det. Kan inte se ut så som den gör nu inte. Har dessutom en massa vackra Dubai bilder kvar att visa. Ni har väl inte tröttnat? Hej ho, let's go!

Erika: Finns knappt några ord för hur stark du är. du har kommit längre än mig redan och jag har nog aldig sett dig såhär stark innan Olivia.
Men Erika, sanningen är att du är minst lika stark. Jag finns, glöm inte det. Du kan alltid låna en axel om du behöver gråta ut. Det är det man har sina vänner till!

Det finns ett litet, vackert ord, ej ofta använt på vår jord. Det öppnar dörrar och stillar gråt, det ordet är förlåt.


Nästintill likadan bild har ni sett tidigare, inte samma dock. Kommer mest skriva av mig i detta inlägg, måste få saker och ting ur sig för att kunna gå vidare. Ni behöver med andra ord inte läsa detta.
Har haft en mysig gårkväll med världens bästa Terése och idag har jag myst runder med världens bästa Johanna, tack för att ni finns och lyssnar på mig. Vänner ska man hålla hårt i, dem är guld värda. Blir så glad och varm i hela kroppen när jag tänker på er mina fina flickor till vänner. Ni är VERKLIGEN underbara, undrar hur många gånger jag har skrivit det i denna bloggen nu. Haha, här sa jag det en gång till i alla fall om ni under några omständigheter missat det. Världens längsta blogginlägg var det här. Peace!

Snälla förklara för mig hur man kan vara så dum och göra något med någon som man vet är tillsammans med någon annan? Att kunna se sig själv i spegeln sedan utan att känna någonting. Okej, man kan lägga till en kille till på listan över hur många man har gjort något. Väldigt stort att kunna säga: Åh, jag har gjort ditten och datten med han, han och han plus han. Väldigt stort, man måste vara väldigt stolt över sig själv. Man tänker faktiskt enbart på sig själv. Tänk om man sårar andra? Nej, de tankarna finns inte. I mitt fall kan jag ärligt talat säga att jag ser det som en tjänst. En stor fet lögn har jag helt enkelt levt i under sex månader. Skönt att få slippa det. Skönt att få gå vidare. Och skönt att äntligen få höra sanningen. Den kommer alltid fram, tänk att det skulle ta såhär långt tid bara.
Men jag är inte arg, vilket jag nog borde vara. Jag känner ingen saknad och jag ångrar inte för en sekund att det blev som det blev. Den som får dig, får ingenting helt enkelt. Att du kan leva med ett samvete, först ljuga och säga att du aldrig skulle gjort något med någon annan eller göra slut och sedan ljuga för andra om hur jag är. Du lägger skulden på mig? Hur tusan går det till? Hur kan något som du orsakat vara mitt fel? Något du ber mig att inte göra, ska du få göra utan att jag bryr mig? Om jag sen ber dig att inte göra samma sak är allting mitt fel. Haha, patetiskt är vad jag kallar hela denna soppan. Urlöjligt faktiskt. Trodde att jag skulle få slippa dig för en gångs skull. Att äntligen få slippa bry mig och gå tillbaka till mig själv men du sprider rykten som förföljer. Livet är svårt ibland helt enkelt. Tiden kommer att ge igen. Vänta bara är allt jag har att säga. Håll dig till sanningen nästa gång, det är en sak som gäller alla. Det spelar ingen roll vad det handlar om, säg alltid sanningen.
Det sägs att man lär sig av sina misstag och det har jag gjort. Skulle inte gett dig chans efter chans, du svek mig gång på gång men jag fortsatte förlåta. Vem ville jag lura? Istället är det mig det blir synd om? Fast det är inte synd om mig, det är riktigt, riktigt bra för första gången på länge. Jag har lärt mig att ignorera skit snack, jag vet vem jag kan lita på. Borde jag skriva detta? Nej, folk kommer fortsätta snacka. Men låt gå om ni inte har något annat för er. Lämna mig utanför bara. Hur hade ni själva reagerat? Man förväntas kunna lita på vissa som ändå går bakom ryggen. Vissa är bara så genomskinliga.
Måste även ge lite beröm mitt i allt det miserabla. Tycker personligen att det är väldigt starkt gjort utav vissa att kunna stå för sina fel och be om ursäkt. Beundrar det och blir varm i hjärtat. (tack för det) Finns även något som heter "bättre sent än aldrig". Jag blir glad när jag hör att folk kan erkänna fel, när man kan stå för sina handlingar. Det bör inte spela någon roll om det är något bra man gjort eller något mindre bra. Men stå för det ni säger och säg vem ni är, vem man kan tacka eller förlåta.
Tack och lov för ip-adresser dock. Man är aldrig anonym hur man än försöker. En ip-adress kan ha gett mig svar på vissa frågor. Men hur mycket vill man egentligen veta?
Jag saknar din familj. Jag saknar en famn som kan hålla mig varm. Jag saknar ett annat hjärta som slår i takt. Men jag saknar inte dig. Jag är helt enkelt bättre. Alla gör vi misstag men om man inte kan erkänna sina misstag är man inte heller värd fler chanser. Du lovade att du skulle berätta sanningen för din familj men det verkar du inte ha gjort, du vågar inte stå för det du gjort helt enkelt.
Du förlorade det bästa som hänt dig, men varken du eller jag verkar bry sig. Det var aldrig äkta om man slutar älska någon över en kväll. Du är falsk och har säkerligen svåra problem. Man gör inte så som normal människa, du förtjänar ingen faktiskt. Inte ens dem som du håller på med dig. Hoppas att dem räddar sig själva innan det är för sent. Galet, riktigt galet. Du fortsätter överraska fortfarande.
Jag skrattat åt det och går vidare, finns inte mycket mer att göra. Det finns bättre människor att ha och göra med. Men sluta upp med att vara anonyma, berätta vem ni är om ni vill lägga er i.

Jag är inte kaxig, det är bara försvar. Jag är ingen player, jag letar bara efter den rätta. Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit. Jag snackar inte skit, jag säger bara sanning. Jag är inte egoist, bara självsäker. Jag är inte elak, bara ärlig. Jag är inte en nörd, bara bättre än dig.

Sanden mellan tårna

Foto: Jag eller vår härliga Erik
Första delen utav ökenbilderna skulle man nog kunna säga. Det var helt klart en utav de bästa upplevelserna jag har gjort i mitt liv, kommer aldrig glömma detta. Hur vi satt i bilen och rent utav skrek av rädsla samtidigt som man inte kunde sluta skratta utav lycka. Jag vill verkligen tillbaka! Ska packa ner mina bästa vänner och hyra samma svit på Hilton och sen bär det av. Galet vad underbart.
Idag bär det förmodligen av till skolan för att titta på fotboll och sen hem till Jakob då med min Tess.
Måste bara säga att jag älskar verkligen min familj, världens bästa. Mamma & Pappa, ni är så fina och guld värda!
Ha en toppen lördag!

Middag

Vilken underbar fredag jag har haft. Spenderat halva dagen med Josephine och Terése, sedan kvällen med enbart Tess. Riktigt roligt har vi haft, trots mycket ilska och snack haha. Har sagt det så många gånger idag men säger det igen, Tessi - du är skit snygg i din nya hårfärg. Aja, toppen kväll med en finfin middag som vi slängde ihop. Tur att någon kan laga mat för jag är värdelös. Roligt hade vi dessutom.
Imorgon blir det återigen en härlig dag med min bästa Terése. Beger oss förmodligen till Jakob? och på kvällen måste det bli chips och dipp, hoho, det är ju ändå lördag.
Nu ska jag nog snart stänga datorn, ligger i min stora säng och filosoferar. I'm happy! Godnatt

Ekonomi

Foto: Jag
Pluggar företagsekonomi för hela slanten, det går sådär. Eller nej, det går inte ens sådär utan riktigt dåligt. Måste nog försöka mig på att få lite sömn snart så att jag orkar tänka imorgon dock. Hoppas på myskväll med min flickor då också. Annars får vi se vart kvällen leder, grymt sugen på att släppa loss.
Nej, tillbaka till plugget var det..

don't

Du har klarat det förut och jag vet om att du kommer klara det igen.
Kommer alltid finnas vid din sida ska du veta.
Jag älskar dig mormor, lämna mig inte.

Sunset

Foto: Jag
Jag är glad, ja jag är faktiskt mycket glad. Ärligt talat tvingades jag till att gå vidare och det gör jag. Det finns jobbiga stunder, klart att man saknar något som varade i ett halvår men det var förmodligen det bästa. Du hade din chans men valde att inte ta den och då gör jag det bästa utav situationen. Vissa stunder är jobbiga men jag kan inte nog säga vilka underbara vänner jag har. Helt underbara! Alla minnen är dock inget som raderas ut hur som helst. Kanske för dig, att sluta älska någon över en kväll. Haha, patetiskt. Men jag är inte arg, inte ledsen utan okej. Grattis till förlusten? Fast alla förtjänar väl någon sorts lycka, den dyker upp snart så.
Nej, nog pratat om det. Vad har man en blogg till om man inte kan skriva av sig?
Löjligt att folk inte kan stå för sina kommentarer, du glömde visst fylla i namn ja.. Säg inte något du inte kan stå för, bara ett tips liksom hoho!
Gillar bilderna ovan stark, tog dom på stranden i solnedgången. En liten del av mig vill tillbaka till värmen, underbart!

It's even

Foto på vårt hotell samt den privata stranden nedanför
Jag hade en bra vecka över lag. Dubai är ett fantastiskt land. Men att det ska finnas lögnare som saboterar en semestervecka genom att dels inte vara trogen men att även ljuga för en i över en månad är inte så kul. Måste ändå säga att det är lugnt. Jag tror på ödet, det var helt enkelt inte menat att det skulle vara vi men livet är inte över än. Dock känns det bra efter idag, jag har fått ge igen utan att såra för du har helt enkelt inte en aning om vad som hänt. Tror inte att du läser detta heller, men om det skulle visa sig att du gör det - ha ha ha, du skulle bara veta. Nog om detta. Berör egentligen inte mer än en person men jag var tvungen att skriva av mig. Känner mig väldigt glad nu istället, livet går vidare. Det finns nya möjligheter som väntar.
Tillbaka till Dubai då.
Vilket underbart hotell, vilket underbart land och vilken underbar shopping! Köpcentrum stora som tre sammanlagda här hemma. Fick shoppat lite, spanat runder och vi hann även med en safari tur innan vi åkte hem. Mer om detta får ni veta senare ikväll eller en annan dag helt enkelt. Nu ska jag hoppa in i duschen, bädda rent i min säng och plugga. Latero dudes!

Bjuder även på en bild på mig i solnedgången. Tagen av mamma med min hjälp. Åh, underbara värme!

Hemma

Foto: Jag
har man landat i Sverige igen. Egentligen kom jag hem igår men då gick allt väldigt snabbt med mycket att göra. Tiden med Rasmus är över, inte okej att vara otrogen två gånger under en vecka.
Tack och lov för mina fina vänner, ni är guld värda!

-

vad finns det egentligen att säga?

RSS 2.0