Mini me

Canon 450d + extern blixt
Det var ett tag sedan ni fick se hur jag ser ut. Tog några nya bilder på mig själv igår kväll innan vi skulle bort.
Idag ska jag packa, flyger nämligen söderut imorgon. Kommer sakna mitt hjärta helt sjukt mycket men sen och andra sidan är det faktiskt bara en vecka. Jag ska njuta har jag bestämt!
Kommer även sakna min fina vänner också som är bäst
Ska ta med datorn för att kunna göra några skolarbeten. Jag hoppas på trådlöst internet, annars är jag hyfsat död känns det som. Men men..
I eftermiddag blir det nog bowling med Rasmus, jag ska plocka fram mina dolda talanger..
Vad ska ni göra på lovet? Hoppas att det blir bäst!

nej

Ensamt.
Jag vill inte åka

ni som kallade er för vänner

Foto: Jag
Var ska jag börja? Gud, vilka upptäckter jag gjort denna veckan. Tänk att det kan finnas så många opålitliga människor som hela tiden ska framhäva sig själv genom att utnyttja andra. Gå, backa så långt ifrån mig som möjligt för jag är inte intresserad av er för fem öre. Att inse att de människor som man trodde var äkta, de man trodde att man kunde lita på bara är falska person som kallas sig för vänner. Det är hemskt, äckligt och jag vet inte vad. Man ger dem chans efter chans efter chans men det spelar ingen roll. Har man gjort en sak, kommer man någon gång att göra om den, förr eller senare. Om man bara kunde ta sig förbi fasade och få se den äkta personen som döljer sig där inne. Hur ska man kunna vara lita på andra när de bara förbrukar sina chanser gång på gång? Den som kan svara på det är en smart människa.
Jag försöker, jag försöker att finnas där för andra. Att alltid ha svar på tal, vara sådär snäll så att jag blir dum och att alltid förlåta. Men vad får jag tillbaka? Jo, människor som utnyttjar mig, kallar mig för vän för att sedan leta upp någon som är roligare. Jag är trött på att behandlas orättvist. Jag är inte bara en i mängden för jag har känslor precis som alla andra. Livet är ingen lek så länge känslor är inblandade. Usch, jag är trött på detta. Men trots det så gör jag om samma misstag gång på gång.
Nu ska jag inte tråka ut er längre, ni som inte känner mig behöver inte heller läsa denna texten. Fast det finns kanske någon som kan känna igen sig? Hur går ni till väga? Hugs

hjärtat

Som vanligt sitter jag nu i skolan och väntar på att dagen ska dra igång. Först blir det fyra lektioner innan jag ska plugga lite och sedan fika med en gammal lärare. Det kommer säkert bli hur bra som helst, jag har så mycket att berätta.
Min helg har varit riktigt slö. Har spenderat den mesta tiden med min Rasmus och på släktkalas. Måste bara visar er bilden ovan. Det är Rasmus vägg hemma hos hans pappa. Hur söt får man vara? Åh, mitt hjärta.
Nej, nu ska jag inte sitta här och prata på för mycket. Lateroo

Gräset är inte grönare på andra sidan

Foto: Jag
Fortfarande inget internet, åh..
Nu ska jag bege mig till stan och träffa en saknad vän.
Puss på er!

Forrest

Foto: Jag
Jag har inget att skriva, tänkte bara visa bilderna.
Vad gör ni idag?

Tralala

Foto: Jag
var man på plats igen efter en härlig helg. Underbart väder med skogsturer och barnkalas. Med andra ord har jag fyllt minneskortet och ni har en massa snygga bilder att vänta framöver. Dock har jag inget internet hemma men det ska nog lösa sig. Som vanligt sitter jag i skolan nu, snart dags för spanska. Veckan är igång. Har ni haft en lika bra helg som jag?

Inspiration

Gud, vad jag är lycklig.
Jag har lärt mig att leva i nuet. Jag har lärt mig att ta vara på den tid man faktiskt har. Den försvinner bort, alldeles för fort. Därför kan jag bara råda er till att stanna upp, njut och bara var! Man behöver inte alltid lyssna till alla måste, man måste däremot lyssna på sig själv. Vad mår jag bra av? Vad gör mig glad? Att sedan kombienera det med några måsten, sånt är livet. Vi kan inte slippa alla måsten men vi får faktiskt lov att välja själva ibland. Det är okej att vara egoistisk. Tänk på er själva. Man kan inte göra allt, vi är trots allt fortfarande människor.
Så tänk efter en extra gång innan ni gör något. Om jag gör detta, vad kan jag då belöna mig med sen? Eller tvärt om. Om jag gör något roligt nu, vad måste jag sedan ta itu med? Så länge man kombinerar roliga saker med jobbiga orkar man mer än man tror. Prova själva! Den positiva energin behövs för att orka övervinna den negativa. När vi sedan gjort något tråkigt/jobbigt får vi mer positiv energi och då orkar man ännu mer.
Tänk på en backe, en lång uppförsbacke. Inte världens roligaste, jag vet. Men man vet aldrig vad som väntar efter krönet, eller hur? Hela livet är som väg, fylld av backar som går både uppför och nedför. Så länge man tar sig över krönen orkar man lite till. Ge aldrig upp!
Så gå ut och ta vara på allt kul, njut av livet och vad det har att göra. Bekymmer kan man ta itu med någon annna dag! Vissa är inte ens lönt att slösa energi på. Välj era stider och lev livet!

När löven faller av

Foto: Jag
Hösten är här, jag älskar färger! Wohooo

Höstkänslor

Foto: Jag
Igår hade jag en jätte mysig dag tillsammans med min pojkvän. Blev en spontan fika vid en vägkant. Solen sken och vi mumsade på bullar och saft. Riktigt mysigt, dock är min lilla pojke en kyckling med andra ord som fryser hela tiden. Fick dock med mig kameran som åkte fram i fem minuter, hann inte längre. Solen var på väg ner då också.. Får bli en längre stund till helgen förhoppningsvis. Ska försöka få med mig den i väskan också någon dag, vilka underbara soluppgångar det finns.
Ikväll ska jag dock plugga, det fick lida lite igår. Med världens finaste vänner, familj och pojkvän går allting.
Så en riktigt stor kram till alla er!

gubben i lådan

Foto: Jag
Gamla bilder var det här. Haft dom på datorn ett tag men inte gjort något med dem.
Sitter i skolan åter igen, härligt härligt.. eller inte..
Rätt skönt att det är fredag idag, det innebär Helg!
Hoppas på skogen imorgon så att jag kan ta lite nya bilder, jag saknar min kamera. Sen är det saker på g i byn och jag måste möblera om mitt rum, får se vad jag hinner med. På söndag är det dags för Star for life i Malmö iallafall.
Nu - föreläsning, lateroo

News for you

Tänkte vara en ängel och uppdatera om vad som hänt den senaste tiden.
Skolan? - Jag trivs som fisken i vattnet, sök till procivitas är allt jag har att säga..
Annars? Jo, det är fint. Fast jag vet att ni vill veta vad som verkligen händer, det vill vi alla..
Jag kan säga såhär mycket. Jag har alltid älskat att vara lång, det har gett mig kontroll men för första gången i mitt liv har jag komplex över min längd. Helt sjukt, jag känner mig utanför. Jag är inte med i snacket, mina vänner är kortare än mig så jag får böja mig ner för att kunna höra saker. Haha, värsta i-landsproblemet men ack så jobbigt. Visst är det synd om mig?
Hoho, nej är inte bitter. Nu ska jag plugga lite och städa mitt rum så att min kära mamma blir glad på mig. Ha det bäst, Kramkalas!


galen

inget internet hemma, som vanligt har det slutat fungera.
nu vet ni varför jag inte uppdaterar som jag borde, vi hörs när vi hörs.
puss!

Limoride

Kan ni förstå min lycka nu?
Vi var åtta tjejer som stod och skrek och hoppade rundor när vi bokade, haha. Anledningen till detta var Recentiorsfesten för alla ettor som hölls på AF-borgen i Lund. Den översta bilderna tog chauffören, den andra någon trevlig pojke och den understa togs av en fotograf som sprang runt och fotograferade.
Kvällen då? Börja bra men slutade med ont i fötterna och otaggad. Kommer ändå att vara en minnesvärd kväll och guud vad jag älskar mina flickor! Ni är bäst!

RSS 2.0