Higher window

Tessgull som tagit bilden
Fotograferade UF gänget idag i solen. Blev en del sköna men utflippade bilder. Aja, vi ska ju visa upp vårat sanna jag? Roligt hade vi i alla fall och kalla blev vi. Hamnade på ett möte om USA studier efter det. Sugen? Nja, inte för tillfället. England är nog mer jag om man måste välja. Fast Stockholm lockar mest i nu läget.. Vi får se vart jag hamnar om tre år! Roadtrip i USA ska bli av, det är ett måste!
Just nu ligger jag med andningssvårigheter och skakningar i kroppen. Jag är stressad, upprörd, trött och lite allt möjligt känner jag. Tror att jag ska börja stänga ner och nanna kudden. Stor dag imorgon. Ska fira min pissenisse som fyller 17 bast på söndag. Snackar om ingen mindre än den stora Erika tönten gayfish Brice! Iiih, jag måste vara frisk! Var det någon som sa sova?! Ja, just det.. Nightyy

indestructible

Trött brutta..
Sjuk och hängig tjej var det här. Stannade hemma från skolan idag då jag inte mådde bra alls. Min hals är fortfarande inte riktigt vän med mig men jag hoppas att det tycker om mig lite mer imorgon. För då vankas filmvisning i skolan efter tre korta lektioner. Jag är taggad! Tycker att det ska bli galet kul, detta får man bara inte missa. Dock rätt kul vi kommer att ha, undrar vem som lyckas bäst. Alla i klassen har nämligen skapat sina egna filmer.. Nu ska jag krypa ner under täcker. Ska bara säga godnatt till mitt älskade hjärta först. Tack för att du finns Anton. Vi hörs dudes, ciaaaaooo

Hidden away


Arkivbild
Trudelo, idag har jag varit ledig. Fick ändå gå upp i tid och ta mig in till stan för att ha UF möte med mina kära kollegor som är helt underbara. Inte för att vi gör så mycket, vi chillar mest runt. Fråga Terése Räven Olsson, hihi. Efter mötet åkte jag hem och städade lite. Nu sitter jag här och känner mig smått sjuk. Mamma sa att jag såg blek ut, huh. Behöver inte sjukdom för tillfället. Håller tummarna för att hålla mig från sjukdom just nu! Nedan följer en liten text som jag behövde skriva bara för att. Hoppas att ni alla är friska och krya. Lateroo

Sitter med gråten i halsen utan anledning. Lyssnar på lugn musik och mår allmänt dåligt. Blir förmodligen sjuk snart. Har väldigt ont i halsen och i mitt stackars huvud. För övrigt så fryser jag något fruktansvärt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Problemet är inte att säga saker, problemet är att jag inte har någonting att säga. Vad gör man när orden tar slut? När ingen text tjänar någonting till?
En sak jag tänkt på är det här med hat. Nej, jag hatar inte någon. Det finns personer jag tycker mer eller mindre om, men inte någon jag hatar. Steget mellan att älska och att hata är enormt. Det jag verkligen vill säga kan jag inte skriva här. Därför är jag så otroligt tacksam över att ha en sådan fin bästa vän som jag faktiskt har. Du vet hur det ligger till och vi tänker likadant. Man kan inte hata, man hatar för stunden.

l o v e

Anton, jag älskar dig mest!
Tack för att du finns och tack för idag. Dagen kunde inte blivit bättre. Som du skrev - du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt. Du är mitt hjärta och det finaste som finns.

To be with you

Foto: Jag
Förlåt för dålig uppdatering! Har inga nya bilder och ni vet vad jag tycker om inlägg utan bilder, tråååkigt.
Har spenderat helgen på en tjejmiddag, med Erika och sist men inte minst med världens bästa pojkvän. Har haft super trevligt, tack för fredagskvällen brudar!
Nu sitter jag vid min lilla dator och ska snart hoppa in i dusen. Är faktiskt väldigt sugen på en apelsin - anteckna helst. Nej, ska rulla vidare. Skriver kanske ikväll, ciao

What up?

Förlåt för dålig uppdatering men min vecka har varit hektisk.. Nu är jag snart back on track efter kvällen. Tjejkväll hos Henrietta väntar. Hoppas att ni får en toppen kväll, ciaooo

Släpp aldrig dina drömmar

Sommarbilder från 2010
Haft en hyfsat bra dag idag. Stannade kvar efter skolan och pluggade lite teater med några brudar. Galet trevlig matsal vi har! Kan inte annat än trivas där, underhållande sällskap och historier. Ska fortsätta plugga lite nu tror jag. Måste ta tag i allt jag har att göra nu faktiskt..
Har en ganska jobbig vecka framför mig, samma sak med nästkommande vecka. Har dock en studiedag då som inte kan komma mer lägligt. Snart bär det även av mot skidbackar. Kan inte annat än längta trots det att det bara är under en helg.
Väääldigt många tankar har snurrat runt i mitt huvud under kvällen. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag mår dåligt periodvis. Blir bara sådär deprimerad hux flux. Dessutom måste jag bara klaga över hur jobbigt det är att gå upp halv sex på morgonen för att ta ett tåg mot skolan och sitta en timme och vänta på att den ska börja. Nej, slut på klagomålen. Puss

Grattis!

Foto: Jag

"Livet är att ge och ta
man behöver inte allt för att ha det bra
Först kommer hälsan som är så värdefull
en del orkar stå emot medan andra faller omkull
Lev livet på bästa sätt
ibland blir det fel, men oftast rätt
Var rädda om varandra
döm ingen eller någon klandra
Vi är alla lika värda på vår jord
även de som saknar styra eller mod"

Denna text fick jag utav min farmor dagen då jag konfirmerades. Inuti världens finast fotoalbum finns den. Brukar ta fram albumet när jag har en stund över och bara titta på alla bilder och drömma mig tillbaka. Speciellt idag tänkte jag på mitt album då det faktiskt är så att min kära farmor fyller år. Dessvärre befinner inte sig inte i skåneland för tillfället så det blir svårt att ge henne en bamsekram. Jag skickar en här istället. Grattis på din dag farmor. Du är världens bästa farmor, hoppas att du får en toppen dag så ses vi när du är back on track!
Jag har duschat och sitter i min säng för tillfället. Ska snart starta en film och kanske ta tag i lite plugg. Eller nja, vi får se hur kvällen blir. Uppskatta livet hörreni, det är alldeles för kort. Var rädda om er och ta vara på dem i er närhet. Man kan aldrig visa nog med uppskattning. Peace

Fairy Tale - Pato Pooh, Adam Tensta. Lyssnaaaa!

Creme

Stannar kvar i skolan och pluggar. Fick lite tråkiga nyheter tidigare, tänker på dig gumman.
Ska ta tag i mitt liv och hjälpa Amanda nu istället. Ciaaaooo


Old pic

Jag fortsätter att längta efter våren och sommaren..
Foto: Jag
Sitter i skolan just nu på en samhällslektion. Vår lärare pratar om internet och lite olika grundlagar. Jag är helt galet trött. Skulle ta tåget klockan sju imorse men det var inställt. Åkte istället till Lund för att ta tåget därifrån men då var tåget inställt även där. Härlig morgon! Vi ska tydligen titta på en dokumentär nu. Usch, jag orkar inte med denna veckan. Undrar om jag kommer få träffa hjärtat mitt? Schemat är fyllt till bredden.. Nej, jag bloggar senare. Stannar kvar i skolan sen idag och plugga ännu mer sen ikväll ska jag hem och plugga eller träffa Erika. Vi får se, laterooo

Sommarlängtan

Bilder från sommaren -09.
Chillar hårt för tillfället. Sitter i Anton soffa, han pillar runt på en ny teknikgrej. Snart blir det dock sex and the city. Note to Erika: Du ringde aldrig.. Nej, inget annat att skriva än att det blir stan imorgon. Nu ska jag lyssna på min nya favorit låt - your biggest fan. CYA!

Polis polis potatisgris

I lagens namn..
Vi kämpar på för fullt här i sushibaren. Vi springer runt och leker polis fler ledtrådar än så får ni inte.
Nu ska vi dock fortsätta här, ska hem till Anton ikväll tror jag. Måste även prata med min kära bästis. Lateroo

Before the worst

Väldigt gammal bild, gillar känslan av sommar och frihet.
Ligger i min säng och lyssnar på musik. Slutade tidigt idag och begav mig tillsammans med resten av teatergruppen ner till Lund för att filma lite. Vi är nästan klara med alla tagningar, dock var det någon som inte kunde filma så tre scener har försvunnit. Känns riktigt surt för tillfället, trodde att vi satt det med inte riktigt..
För övrigt snurrar det en massa tankar i mitt huvud. Vill inte gå in på känslor eller tankar här ikväll. Min bästa vän sover dock vilket också känns väldigt surt. Vissa saker borde inte sägas medan vissa saker är sådant man absolut inte får dölja. Vad händer med sådant som är både och? Klöddigt inlägg det blev nu, mitt fel! Sorry dudes.
Nej, om man skulle lägga ner bloggen för ikväll. Återkommer imorgon. Tre lektioner i skolan sen lite plugg på eftermiddagen väntar. Vi får se vad kvällen erbjuder. Sleep tight!

Familjen cirkus

Foto: Jag
Vilken dag. Har gått i ett. Jag hinner knappt tänka längre, har så galet mycket att göra precis exakt hela tiden. Just nu borde jag egentligen sova för att orka med morgondagen men det gör jag inte. Har fått vänja mig vid en förvirrad familj hela dagen. Mamma ringde mig och sa att hon blivit av med sitt körkort. "Jag hade det igår men blev av med det imorse" förklarade hon. Två minuter senare utbrister hon i luren: Ååååh, där är det ju. Det låg mitt i väskan, kan man tänka sig va?! Sen börjar hon prata med körkortet samtidigt som hon pratar i telefon med mig. "Du kan inte bara gömma dig sådär körkortet". Haha, jag fick mig ett gott skratt i alla fall. Mamma var väldigt seriös.. Men inte för att det var nog med det. När jag kom hem på kvällen möttes jag av min far i dörren.

Pappa: jag har en överraskning för dig!
Olivia: positiv eller negativ? 
Pappa: positiv och pinsam.. Här får du två julklappar som vi glömde ge dig på julafton. Jag hade bråttom och glömde..
Tack pappa, synd att tomten kommer så sent bara..

Kvällen slutade med ännu en klockren sak utav pappa. Han kommer in på toaletten med en flaska vatten i handen. Jag hade schampo i håret och såg ingenting. Då frågar han om det är min flaska. Innan jag hinner vända mig om och titta efter säger han "Nej fan, det är ju min" och så går han där ifrån. För att citera mamma som en sista sak - man kallas ju inte för familjen cirkus för ingenting.

Spenderade större delen av dagen i skolan och sedan med Anton. Nu ska jag stänga datorn och krypa ner bredvid min bibel till skolkatalog. Hugs

Trötter

Trött tjej
Sitter och leker med min dator. Har precis haft UF möte och snart ska jag bege mig mot tåget för att sakta med säkert rulla hemåt. Sitt inte i Sushibaren på procce, alla fiskar har dött och det är ingen jätte god doft. Verkligen inte...
Nej, nu ska jag bege mig så att jag inte missar tåget. Haft en toppen dag?!

Ta det med en nypa salt

Bilder från gårdagens teaterinspelning
Jag är trött och saknar mitt hjärta. Sitter i skolan och ska snart ha Engelska. Har dock märkt att jag är den enda från min grupp som är här. Men det får väl gå vägen ändå..
Har inte så mycket mer att skriva. Dagarna rullar på och jag är tillbaka i skolan. Mindre kul kanske. Känns som om att det kommer att bli en jobbig termin. Men med en vilja klarar man allt.
Ikväll ska jag faktiskt träna lite. Eller om man kan kalla det för träning är frågan.. Hur som helst ska det göras. Ha en toppen dag!

Bilden säger allt


Canon EF 50mm f/1.8 II

Foto: Jag
Här har ni bild på min nya fotopryl. Kände för att införskaffa detta objektiv och ha vid porträttfotogreferingar. Ska förmodligen införskaffa ett till snarast som är bättre. Har varit sugen på detta ett tag så jag tänkte vad tusan?! Idag stod det också shopping på schemat med min underbara Henrietta. En blus och ett par stövlar. Helt underbara är skorna. Åh.. Ni får kanske en bild senare när jag har tid. Nu väntar mat och sedan drar jag mig mot Erika. Hejhopp

Cold

Foto: Jag
Precis smaskat i mig en apelsin och två mackor. Inte bra.. Kommit underfund med att jag måååste sätta igång med träningen NU. Tisdag kör vi igång på riktigt! Nu ska jag låta word vara min bästa vän igen och sätta fingrarna i arbete. Känns som om att jag har mycket att skriva om. Sen ska jag krypa ner under täcket och titta film.
Måste bara skriva att jag har världens finaste pappa också som kollar igenom mina bilder och ger mig beröm, det värmer som inget annat. Du är toppen dad! Hugs

Smygfotograf

Såhär ser jag ut när jag smygfotograferar mig själv på tåget. Aja, tummen upp på det. Är man inte som alla andra så är man helt enkelt inte det. Det satt en äldre dam och sneglade lite skeptiskt mot mig. Jag fortsatte bara klicka på kameran och låtsas titta ut genom fönstret och vinka mot mig själv.
Spenderade dagen i Helsingborg med mitt hjärta. Jag gick loss på en hunkydory kofta och en kamerapryl som ni får se imorgon. Tänkte fotografera lite när det väl är ljust ute. Ska iväg till stan imorgon också. Fast då går tåget åt andra hållet och med annat sällskap. På kvällen blir det till att samla ihop lite människor och samlas i torp som vanligt. Fick även hem en fet leverans med alla bilder jag beställt. Nu återstår det bara att klista upp dem på väggen. Tröttheten börjar redan komma smygandes på mig. Känner mig hungrig också. Nästa destination: Köket! Take care

Uppdatering

Befinner mig på bortaplan för tillfället, nämligen hos Sääski him self. Han står i dushcen, jag lyssnar på musik och ska väl snart locka till håret lite. Hann inte med att göra allting hemma innan. Hade en trevlig kväll igår, bakade lite och skrattade så att vi dog en aning. Fick även veta att pappa bokat flygbiljetter till familjen i februari. Vart vi ska får ni veta då. Vi hade tänkt bege oss vidare upp mot den stora staden Helsingborg snarast och äta lite Mezo mat samt kika runt i butikerna. Hoppas på en go fredag, lateroo

Hello

Foto: Jag, dock gammal bild men redigeringen är gjord nyligen..
Städning pågår i mitt rum. Fast för tillfället chillar jag. Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Sen ska sängen bäddas och pojken ska mötas upp. Ikväll väntar gäster. Världens bästa familj vid namn Nilsson kommer hit. Luktar fisk i hela huset just nu. Fiskgratäng till middag, kanske tur att det blir pizza till förrätt? Nej nu ska vi inte ta ut något i förskott. Duschen var det, tjiiiing!

Teatergruppen med stort T

Bilder från dagens fika..
Super trevligt att få träffa mina bruttor idag. Åh, dom har varit saknade! Hade riktigt mysigt och vi fick pluggat lite också. Duktigt värre. Nu sitter jag istället bredvid min pojke som bara pussas hela tiden och käkar gotte. Lyssnar på världens finaste låtar samtidigt, då kan det inte bli bättre. Tänkte sätta på en film nu snart. Får väl se vad som händer sedan. Haft en awesome dag?

Light

Foto: Jag
Placerad i soffan framför MTV. Top 11 at 11, inte helt fel såhär på morgonkvisten. Ska snart börja göra mig färdig för att dra mig inåt Helsingborg och möta upp mina teaterbrudar. Nu ska här skrivas manus! Antar att vi får börja filma när skolan börjar igen. Kommer att bli en jobbig termin med galet mycket att göra känns det som för tillfället. Jag mår fortfarande inte toppen, hela ryggen gör ont och min hals är inte mycket bättre den heller. Men jag lever så varför klaga? Ska bara klura ut vad jag ska ha på mig idag också. Kanske hinner inom några affärer i stan också. Man vet aldrig vad som händer. Ni får en uppdatering ikväll när jag är back on track igen. Haudii

scream

Foto: Jag
Ligger i min säng och tycker synd om mig själv. Har så galet ont i min mage. Skulle bara vilja lägga mig ner och skrika men det kan jag dessvärre inte göra. Får bita ihop helt enkelt. Min hals är inte bättre heller. Det gör ont när jag sväljer. Mest skit för tillfället märker jag. Har hunnit med att se ett antal avsnitt DH under dagen och träffat Anton en stund. Word är min bästa vän nu, förutom Erika som finns på msn då. Nej, golvet nästa?! Love

hihi

Anton är finast, bara så att alla vet. Och jag älskar honom!

I don't mind

Foto: Jag
Hittade en lista som även den sammanfattar 2010. Har inte mycket annat för mig så tänkte besvara frågorna här under. Idag mår jag inte vidare bra. Ont i halsen och huvudet känns galet tungt. Får se vad jag orkar göra idag. Mamma sa att jag skulle dammsuga mitt rum men jag försöker komma på en ursäkt för att slippa det. Ska försöka beställa bilderna idag också. Sen så ska jag pyssla med mitt rum, woho. Hugs

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag gjorde en massa saker i år som jag inte gjort tidigare.
Har du några nyårslöften?

Tillsammans med Erika har jag. Vi ska inte äta godis men får äta chips, choklad och popcorn. Känns lönt?! Men jag ska försöka ta tag i träningen igen också.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte ens någon släkting.
Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland, Österrike, Spanien, Dubai.
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
6 november och 18 december. Sen kommer alla underbara minnen från året som gått alltid att finnas kvar i minnet.
Vad var din största framgång 2010?
ProCivitas kanske?
Största misstaget?
Ingen aning faktiskt.

Bästa köpet?
Måste nog ändå säga min Mac. Hur mycket jag än hatar den känns det skönt att ha en dator med fungerande internet. Sen är kläder aldrig fel?

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och fika. (notera - inte okej)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få ha en sådan underbar vän som Erika vid min sida gör mig alltid glad. Men alla andra vänner, min familj, min pojke och när man lyckas gör något bra bidrar alltid till extra glädje.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Breakeven - the script men även lady gagas låtar känns aningen 2010?
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare!
Vad önskar du att du gjort mer?
Åkt mer skidor men det är svårt att fixa till det.
Favoritprogram på TV
Desperate housewives som alla andra år.
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Åt lunch med Erika, lyssnade på skönsång i skolan, träffade min pojk och hade en grym dag.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Blus och jeans, där har vi det.
Den bästa nya personen du träffade?
Anton sen måste jag även ge alla mina Helsingborgare lite ära också - ni är underbara brudar!


Nu satsar vi på ett ännu bättre 2011. Frågan är om det är möjligt?

Impossible

Foto: Jag
Tankspridd såhär på kvällen, as usual. Suttit och klabbat med fuji, tillslut laddades bilderna in och det tog över två timmar. Vad kommer då upp? Jo en liten textruta som informerar mig om att jag varit inaktiv för länge och därför loggats ut. Det var bara till att börja igen, jag gjorde om samma sak. Men då hade det tydligen sparats. Det märkte jag efteråt. Då fick jag gå igenom alla bilder och ta bort dem jag fick dubbletter av. Har inte hunnit beställa bilderna än. Men det görs imorgon förhoppningsvis.
Slötittade på Morgan Pålsson samtidigt. Jag älskar filmen och jag älskar den mannen. Åh, i mitt hjärta alltså. Måste köpa filmen så att jag kan titta på den när jag vill. Ska bjuda över Ellen då också, glömmer aldrig när vi såg den på bio. Sjukaste. Har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket som då.
Känner hur förkyld jag börjar bli också. Har sjukligt ont i halsen och mina ögon rinner. Inte bra, inte bra..
Sitter för övrigt och lyssnar på Lindsey Lee på youtube, underbart! Ska sätta igång ett avsnitt dh snart. Kudden ser inbjudande ut, antar att det slutar med att jag landar på den. Sov sött alla fina människor!

Jag vill kasta loss

Foto: Jag
Favoritbilderna från dagens fotopromenad.
Nu sitter jag här med ett vredesutbrott utan dess like. Ungefär. Jag är förbannad på min dator och fujidirekts hemsida som vägrar sammarbeta. Skaffa aldrig Mac säger jag bara. Det blir inget bra av det. Jag ångrar mig. Skulle valt en PC istället men man lär sig utav sina misstag. (Måste dock erkänna att redigering av bilder är bättre här så jag älskar min dator till viss del) Men gällande andra saker vill jag bara kasta den i väggen..
Nej, nu ska jag inte sitta här och klaga utan kämpa vidare. Har ni haft en fin dag?

Antik

Foto & redigering: Jag
Möttes utav ett underbart solsken imorse när jag vaknade upp bredvid mitt fina hjärta. Hade tänkt ta mig en fotopromenad redan igår men idag sattes planen i verk. Var ute ett bra tag och när jag väl kom tillbaka var mina fingrar stelfrusna. Jag som för en gångs skull packade ner vantar, det hjälpte inte mycket. Nu ligger jag under mitt kära täcka och funderar ut vilka bilder jag ska skicka efter. Tänkte faktiskt ta tag i och förverkliga mina tankar nu. Ska byta ut tavlorna på min vägg till vackra fotografier i olika färger. Blir bättre det, roligt med lite omväxling. Ska även beställa en sak från internet. Har inget annat för mig ikväll och har tänkt på detta så pass länge nu. Bloggar mycket ikväll, har massor av bilder nu. Lateroo

colours of the rainbow

Foto: Jag
Ligger bredvid min kära pojke för tillfället. Har tagit det lugnt hela dagen och tittat på tv. Ska faktiskt göra något vettigt och gå ut en runda såhär på kvällen. Känner att lite frisk luft inte sitter fel. Har inte mycket mer att skriva. Kul att sammanfattningen utav året var uppskattad. Skriver mer imorgon, fred ut!

Hjärta

Erika som tagit bilderna, tagna med digitalkamera i mörker - kanske inte den bästa kvalitén
Jag måste bara få lov att skriva hur fantastisk du är. Hur glad jag är över att ha träffat dig och hur lycklig du gör mig. Du är otrolig, underbar och alldeles genom bra. Bäst kallas det tydligen. Så fort man inte är nära dig saknar man dig. Det jag ville få sagt är något du har hört så många gånger förut nu. Men jag säger det igen för jag kan aldrig få nog av att varken säga eller höra det. Så min fina Anton, endast för dig nu då.
Jag älskar dig!

Summering utav 2010

Januari
Började året med att placera mig i en bil på väg ner mot Österrike den 1/1. Hade en underbart trevlig vecka tillsammans med tre andra familjer. Vackert väder och härligt umgänge gjorde början av året fantastiskt. Hann med några fotograferingar under veckan och ytterligare någon när jag kom hem. Träffade Johanna ganska mycket under denna månaden insåg jag. Eller ja, mycket om man jämför med hur mycket vi träffas annars. Hade även mitt hår lockigt mestadels utav tiden vilket resulterade i otroligt stora lockar.
Februari
Fotograferade både Ellen och Johanna igen. Fick min älskade Iphone som jag var så glad för, den är fortfarande min älskade vän. Skrev även det första blogginlägget som jag aldrig kommer att glömma. Kommer ihåg hur stolt jag var över det. Läste upp för mina familjemedlemmar samt släktingar och vänner. Tyckte att jag hade varvat humor med en vardaglig händelse så pass bra. Ganska gulligt när man tänkte tillbaka på saken. Om jag läser inlägget idag blir jag inte lika stolt. Man märker stora tecken på utveckling inom språk och meningsbyggnad. Dock brukar jag inte vara så noga med det i bloggen som jag borde vara.
Mars
Under påsklovet åkte jag till Spanien med min kära lillasyster. Spenderade tid med shopping och jag och Erika satte igång med ett projekt kallat s66. Vi kom dock inte så långt innan vi fick slut på idéer, min dator kraschade och mitt internet försvann. Därav gick projektet i spill. Lite tråkigt nu kan jag tycka, men samtidigt väldigt skönt att inte känna att man "måste" göra det.
April
Hade första riktiga fotograferingen med Erika. Det var nu vi började prata på riktigt också. Kände varandra sedan tidigare men hade aldrig umgåtts direkt. Idag är hon min absolut bästa vän och det finns ingen som henne. Helt underbar är hon min fina bästis! Hade även spexfoto i skolan vilket resulterade i en rolig dag. Fotograferade Billeberga GIF också. Överlag var det en ganska händelselös månad. Skolan rullade på som vanligt.
Maj
Här blev det fel med bilderna. Vissa Spanienbilder hamnade här, men dem ska egentligen komma först nästa månad. Det felet lägger jag på min kära dator. Bilderna hamnade fel med datumen. Hur som helst umgicks jag med Erika. Vi blev mer och mer tajta för var dag som gick. Träffade även Frida på ett hörn. Skolan skulle snart sluta och jag levde livet, mådde bra helt enkelt.
Juni
Händelserik månad. Tillbringade en dag på ven med klassen och medverkade under en trevlig lärarmiddag. Skolan slutade, jag åkte till Spanien i två veckor tillsammans med min familj, farmor samt mina kusiner. Jag promenerade runt i skogen och fotograferade, njöt utav fina sommarkvällar tillsammans med härliga vänner och så pass mycket mer. Riktigt trevlig månad.
Juli
Hittade nästan bara bilder tagna med min digitalkamera. Har inte så många bilder från denna månad heller då min dator inte fungerade. Jag och Erika träffades väldigt mycket. Spenderade dagar och kvällar i Kågeröd med att äta världens godaste mjukglass och bara gå runt. Var på festival i Helsingborg också. Tillbringade tid i Ålabodarna vid havet med farmor och Johanna. Även denna var en fin månad.
Augusti
Fick min älskade Mac och det förändrade mitt liv, ungefär. Hade många fotograferingar och blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Många utav mina personliga favoritbilder är tagna under denna månad. Träffade Ellen, myste runt med Elin i Lund, var i Ystad med familjen och fotograferade solnedgången samt skogen i Järavallen under ett släktkalas. Kladdkaka bakades flitigt och knutpunkten i Helsingborg hänge jag mycket på. Även denna en helt underbar månad.
September
Första festerna på ProCivitas. Åtta brudar i en limo = minnen för livet. Fortsatte att spendera tid med Erika i Kågeröd på kvällarna. Kommer ihåg att vi stod vid kyrkan när det började ösregna. Vi åt glass, gick runt och bara pratade. Vi klagade rejält på saker utan anledning också. Några problem som vi inte behöver tänka på längre. Var även i Göteborg med familjen, gick på liseberg och shoppade. Gick på bio i byn också med två kära vänner.
Oktober
Nu började hösten komma på riktigt. Träden ändrade färg och jag befann mig i skogen för att föreviga färgerna. Har inte allt för många bilder från just denna månad. Antar att skolan tog upp mycket tid. Finns inte lika mycket att fotografera under hösten. Svårt att få till det med "modeller" och så vidare. Blev mest bilder på naturen under denna månad. Men den sista oktober hände det grejer. Det var då jag tog mitt pick och pack och stack till Dubai med min familj under en vecka. Det var lätt den bästa veckan under hela året. Det fanns till och med en man som tryckte på hissknappen åt mig. Bodde på Hilton, åt på en utav Dubais finaste restauranger två gånger under veckan och shoppade märkeskläder. Helt klart en inblick i framtiden? Haha, nej men drömma måste man få lov att göra..
November
Vistelsen i Dubai fortsatte och jag levde livet. God mat och gott sällskap helt enkelt. Jag fotograferade Nathalie samt hennes syskon. Gjorde även något jag aldrig gjort förut nämligen att färga Erikas hår. Första gången men smart som hon är läste hon fel på förpackningen. Färgen skulle sitta i håret 15-45 minuter men Erika fick för sig att det stod 10 minuter. Haha, det blev inte så mycket med den färgningen. Dock gick jag till min underbara frisör Lina och fick mitt hår mörkare. Trivs som fisken i vattnet med färgen.
December
Jag fyllde 16 och det skulle firas, både utav släkt och vänner. Pepparkakshus bakades några helger efter det. Granen kläddes utan att jag visste om det. PPP hade vi och skolan slutade. Julafton firades och jag hade en grym månad. Träffade mitt hjärta i November redan men i December hände den grejer. Hoho, han är bäst. Fotograferade även Erika, börjar bli en vana nu. Men för att sammanfatta var denna månaden grym!
Nyår
Det sista som hände 2010 och det första som hände 2011! Min kväll var grym, hade så galet kul. Alla var helt underbara. Det måste göras om. Sällskapet var awesome. Idag är jag trött men det är en annan femma. Man kan ju alltid sova. Här har ni några bilder från kvällen också, det går då ingen nöd på er inte. Har suttit och fixa och trixat med detta inlägget i flera timmar. Har lagt över bilder från min gamla dator till min nya för att få till det.
Det jag ville göra är helt enkelt att tacka för ett underbart år. 2010 har nog varit ett utav de grymmaste åren i mitt liv hittills. Tack till alla som har varit med och gjort det helt otroligt. Jag är så nöjd! Gårkvällen toppade bara allting. Nu siktar vi på att 2011 blir minst lika bra! Hoppas att ni haft ett lika bra år som mig, annars väntar många år framöver. I'm high on life!

RSS 2.0