La la land


Trött tjej i Schweiz efter en flygtur..
Skola var det igen ja. Taggad? Nja, lite kanske. Det är nu det gället. Hade tänkt köra hårt fram tills nästa lov fast det håller max en vecka sen är man tillbaka i gamla banor igen. Nej, nu gället det att tänka positivt.
Jag har suttit vid ett och samma bord i 45 minuter redan, börjar om 15. Har galet tråkigt på morgonen, en hel timmes väntan i skolan. Om jag tar ett senare tåg kommer jag för sent till första lektionen. Ah, blir galen på det.
Har haft en trevligt lov måste jag ändå säga. Det har varit fest, tjejmiddagg, erika, uf och framför allt mitt hjärta Anton. Att få allting att gå ihop och hinna med allt man måste är jobbigt. Men det går, det ska gå.
Saknar dock redan min fina sääski, poss på daj.
Var det nu jag skulle ta tag i allt plugg? Ja..

I dina blå ögon


Foto: Jag
Gammal bild kör vi på. Har bara två mappar med bilder på denna datorn. Bilder från i somras, spanien, och nu för några veckor sedan när vi var i Österrike.
För tillfället sitter jag hos Anton. Har pluggat lite och nu ska jag stänga ner datorn för att titta på film eller något liknande. Snart drar skolan igång igen. Jag är inte taggad! Men let's do the best we can..
Puss!

Snow


Foton från Österrike..
Blir alltid lika galen på mina datorer och kan aldrig garantera er någon uppdatering. Den ena är på lagning nu i alla fall men det lär väl ta tid innan jag får tillbaka den.. Min kamera ligger bara på mitt rum och väntar på att bli använd. Jag borde plugga, jag borde spendera mer tid med mina nära och kära - vänner som familj men det finns ingen tid. Jag är för stressad. Har för mycket att tänka på. Vill helst bara ligga hemma. Har ingen lust att hitta på någonting speciellt. Skulle faktiskt bara vilja slippa ha så mycket att tänka på. Längtar efter sköna, långa sommarkvällar men kära vänner. Utan tankar, känna att man bara kan vara. Man kan vara impulsiv och spontan. Ja, det är mer jag. Inte så som det är nu. Att gilla eller inte gilla. Det är frågan. Tankefylld. Äh, ska nog sätta på en film nu eller något. Ska invänta pojken också. Då mår jag bra, men jag får tydligen inte göra det alltid. Waka waka

Back on track


Glad tjej utan termobyxor
Det var ett tag sedan sist. Jag har varit så duktig och lyckats ta isöder mina två datorer. Har hunnit med en resa till Österrike sedan sist jag skrev. Åkte på en fredag och kom hem på måndagen igen. Jag glömde mina termobyxor, vi lyckades bli instängda i parkeringshuet på kastrup och så mycket mer. Det var en riktigt lyckad resa. Dock saknade jag mitt hjärta. Nästa gång åker jag inte utan honom, packar ner honom i min väska om ja så blir tvingad till det.
Sitter för tillfället i skolan vid min kära pappas dator. Använder denna för tillfället tills jag får tillbaka någon utav mina. Hoppas att det inte tar allt för lång tid. Jag lovar att ni ska få se bilder från Österrike under dagarnas gång här. Back on track agaain. Har ni haft det bra?

Down

Min dator har lagt av och Mac Support vägrar hjälpa till. Tydligen så ska jag göra en systemåterställning och jag har inte en aning om hur det ska gå till. Lovar att updatera då felet blivit löst, till dess kan ni lägga till bloggen på bloglovin för då får ni automatiskt information när bloggen rullar igen. Hoppas att ni har det bra tills dess. Gå dock aldrig till Helsingborg och köp er Mac dator där, usch säger jag bara. Nu ska jag gå och titta om jag har lektion, ciaaooo

RSS 2.0