AAAAAAAAAAHHHH

Jag är så grymt glad, laddad och allt möjligt.
Sitter här med gåshud, varför får ni veta på torsdag!
PUSS

fler tåg, tack

Jag är i skolan, wohoo..
Jag hatar måndagar.
Jag måste gå upp kvart i sex varje måndag för att hinna med tåget till Helsingborg. Det är vansinne. Inte för att det är nog med det heller. När jag väl kommer fram, halv åtta, måste jag vänta till halv nio då första lektionen börjar. Tack skånetrafiken för att det bara går ett tåg i timmen till Helsingborg vid Lund och Torp.
Men nu sitter jag här i alla fall och försöker planera lite inför dagen. Jag vet att jag måste springa ner i stan efter skolan i jakt på en klänning och ett par skor.
Nu ska jag snart dra mig bort mot KC där första lektionen hålls.
Ha en toppen dag, hugs!

Inception

Ellen på bild
Idag har jag umgåtts med denna underbara flicka. Blev en pratstund till att börja med som slutade med att vi satt vid varsin dator (varfööör?). Därefter stack vi ner till byn för att handla lite inför bion som vi skulle gå på - nämligen inception! Riktigt bra film, kan varmt rekommendera den för er som inte sett den! Se den!
4 av 5 toasts..
Allt bra med er?

Let it shine

Bild: google.se
Nu är det såhär att jag har en rolig sak att berätta. Den 10 oktober kommer Star Choir eller Star For Life till Malmö Arena för att uppträda. Jag kommer då att stå i kören bakom dem och sjunga med i dessa underbara låtar. Inte bara för att det är kul utan även för att det är för en bra orsak. Det är nämligen såhär att Star for life kommer från Afrika. Man sätter ihop den här konserten för att samla ihop pengar som ska gå till en god orsak, nämligen att få ner antalet drabbade människor som är Aids-smittade.
Alla pengar som vi får in under kvällen kommer oavkortat att gå till dem som behöver det. Vi har fått låna malmö arena kvällen till ära till och med, så ingen hyra behöver vi betala. Allt ni nu behöver göra är att boka biljetter. 180 kronor för en biljett, en oförglömlig kväll och en (förhoppningsvis) underbar stämning. Så klicka er in på Ticnet.se och boka era biljetter nu! Söndagen den 10 oktober, Star For Life - Malmö Arena!
Om ni bor längre upp i detta avlånga land kan ni boka en biljett i antingen Stockholm eller Göteborg också.
Artister så som Måns Zelmerlöv, Dogge Doggelito mm. kommer även att finnas på plats.
Jag hoppas att vi ses där?

Vindarna vänder

Bild ur arkivet..
Erika klagar på att jag bloggar dåligt, och jag vet. Det gör jag faktiskt. Men det är mycket med skolan, vänner, pojkvän, familj, läxor och så vidare men jag bloggar när jag har något att skriva. Plåtningarna som skulle blivit av i helgen blev inte av på grund av vädret vilket känns väldigt tråkigt.. Har bokat in en med Emmely nästa vecka i alla fall. Sen har jag Fridas till godo när vädret blir bättre. Vinden förstör allt, vi skulle fotat vid havet vilket blir lite jobbigt och framförallt väldigt kallt när det blåser..
Hoppas att ni har en kick ass vecka!

Ni glömmer väl för övrigt inte att titta på valvakan? Tillbaka till tvn!

Det som komma skall

Hej hopp allihopa. Jag tyckte att det satt på sin plats med uppdatering nu. Tänkte berätta lite om vad båda ni och jag har att se fram emot.
I helgen som kommer ska jag fotografera! Imorgon ska jag fota Frida och kanske lite kärleksbilder på hon och hennes pojk. Sen på söndag hoppas jag verkligen på att kunna fotografera Erika. Hade varit såå kul med en hel "fotohelg".
Just nu sitter jag och fingrar på min nya dator, eller nya och nya. En stationär mac av den gamla modellen. Tänkte väl mest använda den till mina bilder. Jag älskar min bärbara så den kommer jag förmodligen att använda i första hand. Måste köpa ett nytt tangentbord och mus till denna känns det som, för detta är verkligen inte bra..
Aja, nu vet ni vad som händer och vad som kommer att hända. Tänkte faktiskt att jag skulle fotat lite ikväll men jag kunde icke få livi min blixt. Förstår mig inte på mina IKEA-batterier som tycks ha gått isönder av någon konstig anledning.
Nej, ha en toppen helg så återkommer jag med en massa sköna bilder efter helgen förhoppningsvis! Lateroo

bw

Ingen aning om varför jag bara bloggar i skolan nu för tiden men så är det. Jag sitter återigen i skolan..
Har egentligen inte så mycket att skriva. Rögle förlorade igår vilket är riktigt tråkigt. Inte kul att titta på hockey när laget bara förlorar.. Förövrigt har jag lite plugg att sysselsätta mig med efter skolan. Så ni vet var ni hittar mig ikväll. Have a great day dudes!

Björnbär

Foto: Jag
Terese är som ett litet bjärnbär..
Skolan nu, tittar på någon debatt mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Bara två lektion kvar sen, skönt. Hem och plugga, kanske träna och träffa Ralle.
Allt bra med er idag?

Kärlek

Foto: Jag
Favoriter i repris här ovan. Ville bara passa på att säga jag älskar dig till dig Rasmus och så skulle jag vilja tacka dig för att du alltid finns där för mig. Du hjälper mig något otroligt, världens bästa stöd. Kan alltid prata med dig om allt. Tänk om alla vore som dig, då vore hela världen god. Jag gör vad jag kan för att finnas för dig lika bra som du gör för mig. Tack!

"Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag"

Och så en liten pussbild på oss båda, hihi...

Say cheese

Foto: Jag
Okej, nu är det såhär. JAG har gjort denna fin fina omelett, alltså JAG. Ville bara förtydliga det då jag är sämst på att laga mat, kan inte ens koka pasta utan att allt kokar över. Men man kan inte vara bra på allt, fast jag är nästan bra på allt... Hehe, nej jag är inte världens största egoist med riktigt bra självförtroende men detta är min blogg där jag skriver vad jag vill och då väljer jag att skriva det. Men ta det med en nypa salt för det gör jag.
Men åter till omeletten. Detta var min lunch, mamma skulle iväg på något och pappa var i Stockholm. Det var alltså ingen hemma som kunde laga mat åt mig utan då får man ta sig i kragen och göra det själv. Och resultatet blev ju riktigt bra. Förutom att jag hade för mycket ost (väldigt segt, hehe) och för lite kryddor. Men annars blev den riktigt bra.. om man bortser från att den gick isönder... men annars så... Hehe, ni förstår nog.
Nu har jag alltså ägnat ett helt inlägg åt min omelett som inte finns kvar. Uppäten men den hann blev kändis en liten minut i alla fall. Och jag vet att ni vill veta vad jag äter, för ni älskar mig och det är min blogg.. En nypa salt var det ja! He he he...

Fotonördar

Fotade med Samsung ST550
Satt och tittade igenom en massa gamla bilder som jag har på min digitalkamera som jag nästintill aldrig använder (onödigt köp Olivia? - ohja!) men hittade dessa ovan. Dem är från i somras när jag fotade Rasmus för första gången. Först snodde han min stora kamera och började fotografera och sen tog han min lilla istället. Jag tror att det bor en liten fotonörd där inne i honom någonstans.. Eller så är det bara så enkelt att det är jag som har smittat honom he he he..
Men om det är någon som någonsin undrat över hur jag ser ut när jag fotograferar har ni svaret här. Koncentrerad är nog det ord ni söker..
Nej nu ska jag hoppa in i duschen efter en och en halv timmes träning, lateroo

Sjö

Bild: Jag
Just nu sitter jag i skolan. Dryg dag som tusan. Någon ville att jag skulle lägga upp fler bilder från göteborg så det kommer upp ikväll. Vad gör ni?

Liseberg

Min kära mamma eller pappa som tagit bilden
Jag satt och kikade igenom bilderna som jag tagit i Göteborg och insåg att det är ungefär 20 stycken därav 8 är på mig. Så vid närmare eftertanke är det inget roligt att lägga upp. Men om ni mot förmodan skulle önska detta får jag göra det för er. Men då får ni slänga iväg en liten kommentar.
För övrigt är allt bra, jag är så grymt trött bara. Tre dagar i Kolboda tar kol på en men det var faktiskt riktigt trevligt. Mycket bättre än jag trodde att det skulle vara. Har ni haft det bra dessa dagarna? (Dum fråga egentligen, vet ju att ni har saknat mig sååå mycket att ni inte kunnat tänka på annat..) Nu ska jag plugga, wooohoo eller inte..

Jag lever

Efter Göteborgshelgen blev det läger med skolan i Kolboda för att lära känna alla nya klasskamrater. Uppdateringen har därför lidigt, inte haft tillgång till internet tyvärr. Men nu är jag åter på plats. Fast just nu ska jag rusa mot bussen och min pojk som jag inte träffat på länge.. Bilder på senare och text! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Morning

Härlig start på morgonen
Frukost på Espresso house fick starta dagen. Riktigt gott och mysigt. Sällskap var Terése från nya klassen, woho. Tror inte att jag uppdaterade igår heller, sorry för det i så fall. Ikväll drar jag till Erika på filmkväll, sen hem och packa inför imorgon då det blir upp tidigt för att bege sig till Göteborg. Ni får se bilder när jag har kommit hem så klart! Lateroo

Syskonkärlek

Foto: Jag
Gick upp tidigt idag, för tidigt känner jag. Men nu har jag en stor klump i magen. Usch, vet att jag inte kan sova förrän oron är borta. Blir nog en sen kväll ikväll. Åh, men visst har vi alla våra toppar och dalar?
Förövrigt måste jag medge att skolan är lite bättre.
Och idag har jag varit på invigningen av IKEA. Jag älskar IKEA!!
Nej, blogga ska jag inte göra nu. Hugs!

RSS 2.0